doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zijn René en Natasja Froger het volgende koppel dat zal scheiden?

René is weleens vreemdgegaan met een fan en Natasja Froger zocht weleens aandacht bij een andere man, in de tijd dat René met zichzelf bezig was. Dus hoe stabiel is dit 30-jarige-showbizz huwelijk?
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
Zijn René en Natasja Froger het volgende koppel dat zal scheiden?

René is wel eens vreemdgegaan met een fan en Natasja Froger zocht wel eens aandacht bij een andere man, in de tijd dat René met zichzelf bezig was. Dus hoe stabiel is dit 30-jarige-showbizz huwelijk?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Zoet: Danny Froger brengt nieuw nummer uit met zijn pasgeboren dochter in de hoofdrol

Als het aan Natasja ligt, heel stabiel. Volgens haar zullen zij en René dus ook niet het volgende koppel zijn dat zal scheiden. Uiteraard hebben ze in hun dertigjarige huwelijk zware tijden gekend, net als ieder ander huwelijk. Net als Marco en Leontine, zijn ook zij altijd open geweest over hun problemen. "We hebben ongelofelijk veel lol met elkaar. En als we druk zijn, kunnen we elkaar ook echt missen. Soms spreken we af om gewoon een weekend samen te plannen. Dan zijn we samen gewoon lekker thuis en dat is alles wat we nodig hebben."

Zijn jullie het volgende koppel dat om zal vallen? werd haar gevraagd. "Néé! Het is van iedereen super verdrietig, maar wij gaan lekker door. René is heerlijk en echt mijn tegenpool. Ik denk dat dat juist onze kracht is."

Als het goed zit, zit het goed. Zo denkt de presentatrice erover. De verleidingen in zijn vak komen namelijk ook voor in de 'normale' wereld. "We weten wat we aan elkaar hebben, dat we van elkaar houden en samen oud willen worden."

BEELD: BSR AGENCY

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws