doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Bridget Maasland reageert op liefdesbreuk met André Hazes

Hollywood had Brangelina (Brad Pitt en Angelina Jolie), wij hadden Brazes (André Hazes en Bridget Maasland), maar aan al het goeds lijkt een eind te komen, zo blijkt maar weer.
.
Bridget Maasland reageert op liefdesbreuk met André Hazes

Hollywood had Brangelina (Brad Pitt en Angelina Jolie), wij hadden Brazes (André Hazes en Bridget Maasland), maar aan al het goeds lijkt een eind te komen, zo blijkt maar weer. Het Nederlandse liefdeskoppel meldde afgelopen weekend uit elkaar te zijn. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Monique Westenberg haalt uit naar ex-schoonmoeder Rachel Hazes

Nog geen week geleden leek alles koek en ei tussen Bridget en André. Ze genoten van de zon in Curaçao, waar toevallig André zijn ex, Monique, ook was met hun zoontje. Toch lijkt er iets op vakantie gebeurd te zijn, want de twee hebben hun relatie van drie maanden verbroken. Sommigen menen dat André en Monique het wel erg gezellig hebben gehad met elkaar en dat André Bridget links heeft laten liggen. But who knows?

Aangeslagen

Bridget liet maandagavond in een korte verklaring weten aan RTL Boulevard erg aangeslagen te zijn van het hele gebeuren. De mede-presentatoren citeerden haar verklaring. Aran Bade: "We hebben zojuist een aangeslagen Bridget gesproken. En Bridget is echt aangeslagen en kan hier ook vanavond niet zijn, ze ligt er echt af."

Media

Het tweetal was drie maanden met elkaar. Ze gaven de media deels de schuld van het stuklopen van hun relatie. "Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten."

BRON: RTL BOULEVARD, BEELD: ANP

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws