Olá Señorita! Letizia, Leonor & Sofia prachtig op nieuwe portretten

Olá Señorita!
Olá Señorita! Letizia, Leonor & Sofia prachtig op nieuwe portretten

Olá Señorita! Na de nieuwe portretten van de Oranjes van vorige week, worden we ditmaal getrakteerd op Spaanse portretten: Letizia in een roze droom en de prinsessen zoet as always

LEES OOK: Net binnen: Portretfoto's van Máxima en Willem-Alexander

Het Spaanse Koninklijk Huis heeft nieuwe portretfoto’s vrijgegeven van de koninklijke familie. De Spaanse fotografe Estela de Castro heeft de foto’s gemaakt. Ze vervangen de portretten uit 2010, die gemaakt werden door Dany Virgili.

Het Koningshuis publiceerde eveneens een gezamenlijke foto van het koningspaar, een gezamenlijke foto van de prinsessen en individuele foto’s. 

Koningin Letizia draagt hier de Fleur-de-lys diadeem. Komt de jurk je bekend voor? Deze droeg de Spaanse tijdens de inhuldiging van de Japanse keizer eind vorig jaar. 

Maar de koningin doet het ook goed au casual.

14-jarige kroonprinses Leonor. 

12-jarige Sofia.

Plus een gezamenlijk portret. Lief! 

De prinsessen hadden geen omkleedmoment nodig, maar aan de jurk van Leti te zien, heeft ze nog een rondje styling gedaan. Ook leuk om te weten is dat de koningin de jurk hierboven in twee kleuren heeft, aangezien ze op haar - casual - individuele portret het ding ook draagt, maar dan in het donkerblauw.

BRON: CASA REAL

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f06fb7ade7fb', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws