doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Binnenkijken: Het nieuwe kasteeltje van de Meilandjes

Afgelopen week maakten de Meilandjes wereldnieuws: ze gaan verhuizen naar Nederland en laten Chateau Meiland voor wat het is. Grote shock, dat begrijp je wel.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
Binnenkijken: Het nieuwe kasteeltje van de Meilandjes

Afgelopen week maakten de Meilandjes wereldnieuws: ze gaan verhuizen naar Nederland en laten Chateau Meiland voor wat het is. Grote shock, dat begrijp je wel. Beau Monde weet wáár hun nieuwe stulpje is én hoe het er vanbinnen uitziet.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Aha! Dit is waarom Martien zoveel gilt

Martien, Erica, Maxime en kleindochter Claire vertrekken dit jaar nog terug naar Nederland. En heel het land was in shock. Annuleringen om een paar nachtjes te logeren in het Chateau stroomden binnen, want tja, iedereen wil de familie zelf in levenden lijve zien, nietwaar? Uiteindelijke bleek er niks van die 'vele annuleringen' te kloppen, liet dochter Maxime op haar Instagram weten.

Hengelo

Ook meldt de blondine dat ze pas rond november plannen hebben om de koffers terug naar Nederland te pakken. Het kasteel moet namelijk nog verkocht worden en seizoen drie van het programma wordt nog gefilmd. Wel hebben ze hun 'eigen kasteeltje' al gevonden. Lekker op het platteland, in Hengelo in Overijssel. Wijnen met de camera op de loer gaat 'm niet worden vertelt Erica. "Nee, we gaan daar geen gasten ontvangen, dit wordt een privéwoning."

Woonboerderij

De Meilandjes gaan er warmpjes bijzitten, bekijk de foto's hieronder maar. Naar verluidt kostte de woonboerderij zo'n één miljoen. 

BEELD: FUNDA

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws