Vandaag is rood: 7X Royals in hot red

Rood combineren is gemakkelijk en de kleur kan je op elke gelegenheid aan. Dat is precies waarom deze royals allemaal rood dragen. Wij hebben een lijstje gemaakt met de mooiste rode items van de royals, kijk je mee?

Een rood fashion item staat altijd goed, of het nou een rok, jurk of shirt is, dat maakt niet uit. Rood combineren is gemakkelijk en de kleur kun je op elke gelegenheid aan. Dat is precies waarom deze royals allemaal rood dragen. Wij hebben een lijstje gemaakt met de mooiste rode items van de royals, kijk je mee?

LEES OOK: Love it: Koningin Máxima is ongetwijfeld dé Queen of Hats

Meghan Markle

Meghan draagt deze rode jurk tijdens haar bezoek aan Tonga. De jurk heeft aan de bovenkant wat kant en een riem om haar heupen. Toch maakte de hertogin van Sussex een klein foutje toen ze het vliegtuig uitstapte. Het kaartje van haar jurk hing er namelijk nog aan. Oeps!

Sofia van Zweden

Ook de prinses van Zweden gaat in het rood over straat. Ze draagt deze strakke jurk. Het ding bevat kanten details. De bloemen kleuren er vrolijk bij.

Koningin Letizia 

De koningin van Spanje draagt hier een vlot jurkje. Wat minder stijf dan we van haar gewend zijn. Het is een alledaagse dress met pofmouwtjes en de plooien die aan de onderkant dwarrelen zorgen voor een speels effect.

Deze tweede jurk is weer een heel andere jurk. Met aan de bovenkant een mooi strapless detail en voor de rest vrij simpel, maar dat maakt de robe niet minder mooi. Letizia droeg de jurk tijdens het dertigjarige jubileum van de Spaanse krant El Mundo. #FlagDressing

Koningin Máxima

Máxima weet wel hoe je een rode powersuit draagt. 

Maar ze kiest wel vaker voor de kleur. Ze draagt hier ↓ een chique jurk die ze combineert met een clutch. (Ps: we herkenden ZM bijna niet zonder de Royal Baard)

Kate Middleton

De hertogin draagt de jurk tijdens een staatsdiner in Buckingham Palace back in 2015. De jurk is een musthave voor in je kast. De hertogin draagt hier het jurkje op een nette manier, terwijl je het ook gemakkelijk zou kunnen dragen tijdens een warme zomerdag.

Prinses Victoria

Deze prachtige galajurk is een echte eye-catcher. Ze droeg het ding tijdens de Nobelprijzen in 2014.

Prinses Diana

Ook prinses Diana droeg een rood fashion item. Ze combineerde het rode jasje met een paarse kokerrok. In haar hoed waren beide kleuren verwerkt waardoor alles een geheel vormde. Ook haar buurvrouw – hertogin Sarah – heeft de fashion code goed begrepen!

Beeld: BSR

Laatste nieuws