Ka-ching! Zo kun je onbezorgd rood staan

Een leninkje is zo afgesloten. En zolang je de rode cijfers maar niet te hoog laat oplopen, kan dat geen kwaad.

Heb jij ook altijd aan het eind van je geld nog een stuk maand over? Je salaris (of studiefinanciering, of zakgeld) is vaak nét niet genoeg om de hele maand te overbruggen. Geen nood, een klein leninkje is zo afgesloten. En zolang je de rode cijfers maar niet te hoog laat oplopen, kan dat geen kwaad.

Cashflow

Veel websites voor online shoppen bieden de mogelijkheid om een tijdje in de min staan. Handig, als je nét een fantastische aanbieding ziet, maar je cashflow nog even niet op orde hebt.

Ook op je creditcard kun je geld lenen. Geen kapitalen, maar genoeg om een schamele periode te overbruggen. En ook via je bank is een persoonlijke lening zo afgesloten.

Overzicht

Maar met al die leninkjes links en rechts, raak je de draad al gauw kwijt. En zeker als het om geld gaat is het beter om je zaakjes goed in het oog te houden. Een manier om overzicht te houden op je geldzaken is door je leningen bij één financierder onder te brengen in plaats van op allerlei verschillende plekken. Vaak ben je dan goedkoper uit en het scheelt je administratieve rompslomp.

Besparen

Je kunt bijvoorbeeld bij Frisia Financieringen al je leningen onder één dak brengen. Wat je kunt besparen, is afhankelijk van de rente die je nu betaalt. Hoe ouder de lening en hoe meer verschillende leningen hoe groter het voordeel is. Als je online je gegevens invult en een offerte aanvraagt, zie je zo hoeveel je kunt besparen. En dat is altijd fijn als 'de maand weer eens te lang duurt' en meer van je vraagt dan je portemonnee kan bieden.

 

ADVERTORIAL FRISIA, BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws