Zó zagen de sterren eruit tijdens de Emmy Awards

Het rode loper seizoen is weer begonnen! Daarom vandaag: de mooiste gala looks tijdens de Emmy Awards. Speciaal voor jou op een rij gezet.

Het rode loper seizoen is weer begonnen! Daarom vandaag: de mooiste gala looks tijdens de Emmy Awards. Speciaal voor jou op een rij gezet. 

LEES OOK: Smoking van Gordon weg?

Sharon Osbourne draagt een prachtige klassieker: een zwarte jurk met metallic details bij de neklijn.Wat ons betreft een zeer geslaagde look. Très chic!

Julia Garner in een violet-paarse Cong Tri jurk. Met one-shoulder silhouet en statement waist cut-out, zeker een opvallend exemplaar te noemen! Ze mocht haar eerste Emmy Award ooit in ontvangst nemen, voor haar rol in Ozark

De Empire-actrice Taraji P. Henson straalt in color-block jurk. We love!

Laverne Cox, bekend van Orange is the new Black, bewijst dat er nooit zoiets bestaat als te veel tule. Helaas wordt de jurk van de actrice online vergeleken met een carwash-borstel. Wij vinden dit in ieder geval een zeer classy exemplaar. 

Catherine O'hara in stijlvol zwart & wit gown. 

Ons Carice in een bijzondere Ronald van der Kemp, die niet bij iedereen in de smaak viel. Dat ze opviel is een ding dat zeker is en wij vinden haar een pláátje. 

Wat een lady is This is Us-actrice Mandy Moore! In een prachtige Brandon Maxwell gown zwierde ze over de catwalk. Ook zij bewijst wederom dat color-blocking nog helemaal hot en happening is.

In een Dior baljurk met pastel en glitters verscheen Kristen Bell als prinses zonder prins Shepard op de catwalk. Hij is namelijk niet zo van het 'optutten' voor spektakels als deze…

 

BEELD: BSR Agency

Laatste nieuws