Wait, what? Ook je huid heeft last van de after summer dip

Ach, hoe heerlijk was de zomer. Je was zongebruind en straalde harder dan de zon. Maar inmiddels lijkt dat lang geleden. Je spiegelbeeld ziet er dof en vaal uit. Mogelijk is dat het gevolg van te veel uv-straling.

Ach, hoe heerlijk was de zomer. Je was zongebruind en straalde harder dan de zon. Maar inmiddels lijkt dat lang geleden. Je spiegelbeeld ziet er dof en vaal uit. Mogelijk is dat het gevolg van te veel uv-straling, waardoor de huid verdikt en dof, grauw en vaal wordt.

LEES OOK: Vind de perfecte nude lipstick met behulp van dit lichaamsdeel

Om die weer op te peppen is een peeling perfect. Zo haal je de bovenste dode huidcellen weg en komt er een fris huidje voor terug. Er zijn ook peelings die diepere huidlagen stimuleren tot aanmaak van nieuwe cellen. En dan is er ook nog een peeling die het allebei doet: de Primum Elixer van hannah is een milde peeling op basis van amandelzuur en geeft in no-time een gladde, frisse en stralende huid. Bovendien werkt hij hydraterend (waardoor de crème beter wordt opgenomen), geeft hij meer stevigheid aan de huid (zodat rimpels verdwijnen) en vermindert hij pigmentatievlekken die tijdens de zomer zijn ontstaan.

Sixty seconds!

Grote voordeel is het gebruiksgemak: dit elixer breng je na de reiniging aan. Eén minuutje wachten en dan je crème eroverheen aanbrengen zoals gewoonlijk. Simpel toch? En dat tintelende gevoel hoort er gewoon bij! Afhankelijk van je huidconditie kun je deze alleskunner 3, 5 tot 8 dagen achtereen gebruiken op advies van de huidcoach. Je kunt ook kiezen voor een onderhoudsregime van 1 à 2 maal per week.

Het unieke aan dit peelende elixer is dat het géén extra zongevoeligheid van de huid veroorzaakt. Je kunt hem ook in het nazomer-zonnetje gebruiken. Wel in combinatie met een crème met SPF, want ook nu moet je de huid blijven beschermen tegen uv-stralen. Ook de donkere huid kun je met dit milde product met een gerust hart peelen. Deze multitasker heeft bovendien een antibacteriële werking en kan daarom goed ingezet worden bij behandelen én voorkomen van onzuiverheden en acne.

Vlekjes wegwerken

Een ander zomersouvenir kan zich tonen in de vorm van een pigmentatievlek. Om dit probleem op te lossen is hannah’s Fade Treatment je bondgenoot. Het zoethout-ingrediënt pakt huidpigmentatie van binnenuit aan (daar waar het ontstaat), maar ook van buitenaf (waar het helaas zichtbaar is). Deze dubbele werking is probleem-oplossend én preventief. Bovendien bevat de crème een SPF 10. Fijn, want ook in de 'donkere' maanden is er uv aanwezig en is een lage factor aan te raden om te voorkomen dat vlekken ontstaan of verergeren. Tevens is aan de Fade Treatment macadamia-olie toegevoegd. Dit is een rijke olie die de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid aanvult. Het beschermt tegen uitdroging én vroegtijdige huidveroudering.

De Fade Treatment is heel goed inzetbaar als dagcrème. Waarom? Je hebt een SPF, je pakt het pigmentatieprobleem aan en je voedt de huid voldoende. Driedubbel smeerplezier!

Advertorial

Laatste nieuws