Ongeboren kindje Samantha 'Barbie' de Jong nu al onder toezicht

Oei..
Ongeboren kindje Samantha 'Barbie' de Jong nu al onder toezicht

Samantha de Jong, bekend beter als Barbie, heeft het niet allemaal mee. Ondanks ze in blije verwachting is van haar derde kind, zegt een van haar familieleden dat ze slecht nieuws heeft gekregen.

LEES OOK: Ziekenhuis krijgt flinke boete na stiekem gluren gegevens Barbie

Volgens het familielid zou het gaan om de Raad voor Kinderbescherming. Zij zouden zich afvragen of Barbie haar derde kindje na de geboorte wel zou mogen houden. "Bij Jeugdzorg weten ze namelijk inmiddels ook dat Samantha weer zwanger is. Zij hebben haar verteld dat ze dat had moeten melden bij de Raad voor de Kinderbescherming."

Onder controle

"In algemene zin is het zo dat bij mensen met psychiatrische klachten of drugs- of alcoholproblemen, of een combinatie daarvan, negen van de tien keer al wordt ingegrepen tijdens de zwangerschap.", vertelt Richard Bakker, voorlichter van de Raad voor Kinderbescherming. Toch ziet het familielid van het Samantha en vriend Maron geen problemen. En het stel ook niet. Naar eigen mening hebben ze er de volste vertrouwen in dat ze de Kinderbescherming duidelijk hebben kunnen maken dat ze de situatie helemaal onder controle hebben en het anders is dan vorig jaar. 

Samantha raakte eerder de voogdij over haar twee kinderen kwijt aan ex-vriend en tevens de vader van de kinderen, Michael van der Plas. "Samantha, die eerder een zelfmoordpoging deed, kon haar kinderen niet de stabiliteit geven die ze nodig hadden. Daarom heeft de kinderrechter besloten dat Angelina en Milano door hun vader en zijn familie worden verzorgd."

BRON: WEEKEND ONLINE, BEELD: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ed560801aa59', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws