Olivia Newton-John weet niet hoelang ze nog heeft

Bij Olivia Newton-John werd eerder dit jaar voor de derde keer kanker geconstateerd.
Olivia Newton-John weet niet hoelang ze nog heeft

Bij Olivia Newton-John werd eerder dit jaar voor de derde keer kanker geconstateerd. Hoe slecht de 70-jarige Grease-actrice eraan toe is, weet ze echter niet en wil ze ook niet weten. Dat zegt Olivia in een interview met 60 Minutes Australia.

LEES OOK: Dochter van Olivia Newton-John lijkt niets op haar moeder

"Als je gediagnosticeerd wordt met kanker of een andere enge ziekte, krijg je ineens een tijdslimiet", legt de actrice uit. "Als je in de statistieken gelooft, dan zorg je ervoor dat ze de waarheid worden. Als iemand je vertelt dat je nog zes maanden te leven hebt dan is de kans groot dat dat ook zo is omdat je erin gelooft."

Optimistisch

Hoewel Olivia niet weet of ze met weken, maanden of jaren te maken heeft, blijft ze optimistisch. "Ik heb zo'n geluk dat ik dit al drie keer heb meegemaakt en er nog steeds ben. Ik leef bij de dag. Elke dag is een cadeautje, zeker nu."

De actrice kampte in 1992 met borstkanker. In 2013 werd ze behandeld voor een tumor in haar schouder. Dit keer werd er een tumor in haar ruggengraat aangetroffen.

       Dit bericht bekijken op Instagram                

Een bericht gedeeld door CHANCE (@chance_es) op

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f71b2d5652b5', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws