Als je royal fillertje nog moet indalen...

Timing is alles, zeker rond werkbezoeken en officiële events.
Als je royal fillertje nog moet indalen...

Van prinses Charlene van Monaco zijn we inmiddels wel gewend dat ze regelmatig redelijk mimiekvrij door het leven gaat.

Bij de afzwaai van Le Mans debuteerde ze haar nieuwste poezelige appelwangen. Ze zag er reuze rock 'n roll cool uit in leer, maar wie goed keek, zag onderdelen die beslist niet even oud waren als zijzelf. Die moesten nog even wat indalen, gezien de plooien naast haar neus.

Het moet een foutje in de planning zijn geweest, want de meeste royals plannen hun opfrissertjes zorgvuldig tijdens vakanties, om in alle rust bij te kunnen trekken. Al is Charlene niet de enige die door slechte timing euh… zichtbaar opgeprikt opgepept aan het werk moest, kijk maar.

Koningin Rania van Jordanië leek bij een bezoek aan het Witte Huis niet helemaal zichzelf. 

Koningin Silvia wou in 2013 fris en fruitig op de bruiloft van dochter Madeleine verschijnen en had dat wellicht iets eerder moeten bedenken.

En koningin Noor is wellicht ook wat te enthousiast geweest qua verjonging en timing. 

Laatste woord aan Cayatana, wijlen hertogin van Alba, die zoveel liet doen dat het nooit de kans kreeg om te settelen. Gelukkig was ze er zelf heel blij mee. 

Foto's © ANP, BSR Agency

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f7193da46685', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws