Sweet! Prinses Victoria vermomd als suikerspin

Een paar spitzen erbij en Hare Koninklijke Hoogheid kon zó het toneel op.
Sweet! Prinses Victoria vermomd als suikerspin

Dit krijg je ervan als je je zevenjarige prinsesje inspraak geeft over je outfits. Kroonprinses Victoria van Zweden verscheen in een wolk van roze tule bij de Polar Music Prize.

Polar Music Prize kun je zien als de Nobelprijs van de muziek. Het is een internationale muziekprijs die toegekend wordt aan individuele personen, aan groepen of aan instellingen die een bijzondere bijdrage aan de bevordering van het muziekleven hebben geleverd. Hij wordt toegekend door de Koninklijke Zweedse Muziekacademie, vandaar dat er altijd royals bij zijn.

Elk jaar gaat ie naar een popmuzikant en een klassiek- of kunstmusicus. De prijs is opgericht door Stig Anderson, ooit manager van ABBA. Vorig jaar kregen Ahman Sarmast en Metallica 'm. Dit jaar ging de prijs naar Grandmaster Flash, Anne-Sophie Mutter en de Playing For Change Foundation. Maar om eerlijk te zijn, ging het vooral over de vraag of Hare Koninklijke Hoogheid gebruikte Bubbelicious in heur oren had hangen bij haar roze Selam Fessahaye, een aanstormend Zweeds talent. 

Ook de rest van de familie had het zoete memo kregen: koningin Silvia deed mee met een roze sjaal…

…en prinses Sofia had zich van top tot teen in de bloemetjes gegooid die best wel eens van Dolce & Gabbana zouden kunnen zijn, gezien de bijbehorende oorhangers en hoofdtooi.

Ook prinses Christina was mee, in een best hippe Pucci-achtige jurk die beeldig bij Silvia en Victoria hoorde - jammer dat er geen groepsportret is gemaakt. 

Foto's © BSR Agency

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5edc065621e94', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws