doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Hertogin Kate's lieve gebaar naar prins Harry

Wie wat bewaart, die heeft wat.
.
Hertogin Kate's lieve gebaar naar prins Harry

De royal continuïteit een beetje lekker handhaven kun je aan de hertogin van Cambridge overlaten. De vrede bewaren ook.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Alsof ze subtiel wilde aangeven dat het allemaal best meevalt met de vermeende vete tussen de Cambridge'jes en de Sussex'jes kleedde ze prins Louis voor zijn balkondebuut in hetzelfde pakje als prins Harry in 1986 droeg bij zijn eerste Trooping The Colour moment.

Om het plaatje helemaal af te maken, droeg Kate ook nog geel, net als prinses Anne destijds. Prins William (links) had als kind een vergelijkbaar bloesje, maar dat was net iets anders. Onduidelijk is hoe groot de zolders van Kensington Palace zijn, maar duidelijk is dat dingen echt jaren bewaard kunnen worden. En het lief was om de tweede zoon van de beoogd troonopvolger het pakje van zijn oom (ook de tweede zoon van een beoogd troonopvolger) aan te trekken. Alsof ze tegen haar tegenwoordig vaak onder vuur liggende zwager wilde zeggen: je hoort er nog helemaal bij. 

Ook prins George droeg bij zijn eerste balkonscène een bekend pakje: het leek sprekend op dat wat zijn vader droeg in 1984. Royals kiezen bij voorkeur voor tijdloze klassiekers omdat ze weten dat de foto's jarenlang gebruikt zullen worden, zo dateren de kiekjes minder snel. 

Off topic, maar te lief om niet even te laten zien: Louis die er wel klaar mee is en troost zoekt bij zijn duimpje. 

Foto's © BSR Agency, ANP

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws