Tip: déze nieuwe hippe Italiaan in Den Haag

Bij Italiaans eten ligt de kracht in de simpelheid van het gerecht en de kwaliteit van de ingrediënten.

Bij Italiaans eten ligt de kracht in de simpelheid van het gerecht en de kwaliteit van de ingrediënten. Daar weten ze alles van bij nieuwe hotspot Vincenzo's Osteria Den Haag!

In het pand waar eerst nog viscafé De Groene Parel huiste, zit nu Italiaan Vincenzo's Osteria waar wij volmondig JA tegen zeggen. Want wat is het hier gezellig en vooral: wat is het eten heerlijk gemaakt. Vincenzo's is dan wel niet één man (dus zoek daar vooral niet naar 'm) maar het restaurant is in handen van twee eigenaren. Die hebben vakkundig een menuutje in elkaar gedraaid waar je u tegen zegt. Originele recepten – al die ongelooflijke Italiaanse klassiekers – krijgen hier een moderne slag. Net even anders dan verwacht. En de flow gaat zoals het hoort: een aperitief om het borrelmoment in te luiden (Fines de Claires!), een antipasti (burrata en een carpaccio van vis) om de eerste honger te stillen en een pasta om het diner rond te maken.

Drie x

Van die laatste categorie bestelden we er overigens maar gewoon drie, want je wil tóch weten of het allemaal goed is. Nummer 1 was een bucatini met vijgen, zoete ui, gerookte amandel en scamorza, nummer 2 een conchiglioni met runderragout en zoute ricotta (favoriet!) en nummer 3 een ravioli schaaldieren met kreeftensaus, dragon en tomaat. Onze vermoedens werden bevestigd: de pasta's zijn hier oprecht allemaal even goed. Oja, en als je dan denkt dat je erna vol zit: duw die tiramisu er gewoon maar even bij want die wil je niet overslaan. Jammie!

Geef zeker de Pugliaanse chef even een complimentje, is welverdiend. 

Vincenzo's Osteria 
Tasmanstraat 129
2518 VL Den Haag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚡️Italian Kitsch⚡️ #zeeheldenkwartier #openforservice #070 #prinshendrikplein #jouwwijnvriend

Een bericht gedeeld door VINCENZO’S OSTERIA (@vincenzososteria) op

Laatste nieuws