Patty Brard: ‘Er wordt naar mijn botoxhoofd gevraagd’

De presentatrice is nog steeds onzeker, ondanks haar gewichtsverlies.

Patty Brard is alweer een hele tijd slank en ze is nog steeds bezig met afvallen. Toch is ze na al die tijd nog steeds niet gewend aan haar slanke lichaam en is ze soms nog wel wat onzeker.

LEES OOK: Patty Brard voelde druk om te kiezen tussen Talpa en RTL

Vorig jaar onderging Patty een gastric bypass (maagverkleining) en daardoor is ze ontzettend veel afgevallen. Nog steeds kan ze het niet helemaal geloven en is ze soms nog wat onzeker over haar lichaam. 'Elke ochtend loop ik naar het toilet en daar hebben we een grote spiegel. En dan denk ik, oh wow, dat ben ik. Maar in mijn hoofd is er niets veranderd. Ben ik nog steeds, in mijn perceptie, diezelfde vrouw als toen', zo vertelt Patty bij talkshow M.

Herkenning

In de talkshow was Tatjana Almuli, schrijfster van het boek 'Knap voor een dik meisje', te gast. Tatjana vertelde dat ze eens zestig kilo afviel tijdens het programma Obese, maar daar niet gelukkig van werd. De schrijfster kon zichzelf moeilijk herkennen in de spiegel en Patty liet weten dat dit haar bekend voorkomt.

Olifantenhuid

'In plaats van opmerkingen als ‘zeekoe’, wordt er nu naar mijn botoxhoofd gevraagd', vertelt Patty. De presentatrice mag dan wel ontzettend slank zijn en weer helemaal nieuw zijn, onzeker blijft ze. 'Omdat ik niet meer wist wie ik was. Dat schild valt af en dat is letterlijk je olifantenhuid. En ineens, als er dan een opmerking over je geplaatst wordt die niet meer ‘vet-gerelateerd’ is, komt dat weer heel hard binnen.' En daar moet Patty zich eigenlijk niet zo veel van aantrekken, want ze ziet er onwijs goed uit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

BRON: M, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws