10x koningin Máxima met een glaasje wijn in haar hand

Het leven van een koningin is helemaal zo slecht nog niet.
10x koningin Máxima met een glaasje wijn in haar hand

Dry Januari mag dan wel afgelopen zijn, champagne en wijn drinken wij het hele jaar door. Net zoals onze koningin. Die heeft namelijk talloze banketten, bezoeken en borrels en om die dragelijk te maken kunnen we ons zo voorstellen dat Majesteit er af en toe een glaasje champie inmikt. Daarom hierbij: de allerleukste compilatie van onze Máxima al nippend en proostend op de kiek.

LEES OOK: Máxima, koningin met een gouden randje

Cheers! 

Willem-Alexander en Máxima tijdens een bezoek aan alle twaalf de provincies. De koningin ziet er op deze foto een beetje uit alsof meer dan een drankje achter de kiezen heeft. Maar goed, als je er dan nog florissant zou uitziet heb je niks te klagen!

Tijdens een van de vele staatsbanketten proost Máxima met de Chinese president Xi Jinging in China...

...en tijdens dít bezoek in Tanzania proost de koningin met First Lady Mama Salma Kikwete. Ze bracht een bezoek aan het land in het kader van voedsel en landbouw.

Máxima tijdens een lunch in 2011 in Vietnam toen ze nog prinses was. Tegen een heerlijk rood wijntje tijdens de lunch zeggen wij geen nee en Máxima duidelijk ook niet. 

Hier kon onze koningin het niet laten vast een slokje te nemen. Doen we allemaal wel eens, toch?

Tijdens een themalunch in Nederland proost Máxima in haar prachtige outfit met bijpassende hoed. 

Hoewel de meneer naast Máxima nog zijn toost probeert uit te brengen, neemt de koningin alvast een slokje tijdens een viering in Den Haag.

Ook deze foto is genomen tijdens een staatsbanket, maar deze keer in Luxemburg. Buiten de toost om ziet Máxima er echt prachtig uit, as always.

Tijdens een staatsbanket in Frankrijk kijkt Máxima wat vreemd naar haar glas. Komt dat misschien omdat hij bijna leeg is? Don't worry, we snappen het best.

BEELD: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f695146cecbf', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws