Kim Kötter presenteert finaleshow Miss Nederland

Miss Nederland 2017 Nicky Opheij zal op maandagavond 9 juli 2018 haar opvolger kronen met een eigentijdse spiksplinternieuwe kroon.

De Miss Nederland verkiezing komt eraan!

Miss Nederland 2017 Nicky Opheij zal op maandagavond 9 juli 2018 haar opvolger kronen met een eigentijdse spiksplinternieuwe kroon. Tijdens een wervelende en spannende show in het AFAS Circustheater te Scheveningen zullen 12 prachtige jonge vrouwen laten zien wat hun authenticiteit, persoonlijke expressie en/of talenten zijn.

Trots

Tijdens de verschillende rondes die de show rijk is, ontbreken uiteraard de voorstelronde, talentenronde en natuurlijk de galaronde als de afsluiter van de avond niet. Maar ook de fel bediscussieerde bikinironde is in de Miss Nederland 2018 finale te zien. De organisatie van Miss Nederland is ervan overtuigd dat vrouwen, en dus ook deze jonge meiden, trots moeten zijn op hun lichaam. Geen uitgehongerde modellen, maar gezonde, sportieve prachtige meiden die er niets van willen weten dat ook maar iemand voor hen gaat bepalen hoe zij zich wel of niet moeten gedragen. Kortom, women empowerment ten top.

Entertainment

Stage Entertainment is faciliterend partner van Miss Nederland en maakt het mede mogelijk om de finale in het AFAS Circustheater te houden. De presentatie van deze  avond is in handen van Viktor Brand en Kim Kötter en net als de afgelopen 3 jaar zitten o.a. Albert Verlinde en William Rutten in de jury. De Miss uit het jaar ervoor, onze dancing queen Zoey Ivory, is eveneens jurylid. Daarnaast bevat de finale ook entertainment zoals een optreden uit The Lion King, van eliZe, Tommie Christiaan en vele anderen.

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Koop hier je tickets!

Laatste nieuws