doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Híer moet je naartoe voor je haute fastfood met Koningsnacht!

Van fancy burgers zijn we fan en dus is THE BUTCHER Social Club een tent naar ons hart.
Híer moet je naartoe voor je haute fastfood met Koningsnacht!

Van fancy burgers zijn we fan en dus is THE BUTCHER Social Club een tent naar ons hart. In de A'DAM toren heeft zich een lounge gevestigd waar je van 8 uur ’s ochtends tot in het diepste van de nacht en de klok rond op vrijdag en zaterdag terecht kunt. En daar is van alles te eten, te drinken en te doen.

De high-end burgerbar is sowieso een bezoekje waard, en dan zeker de gepocheerde eitjes op zuurdesembrood en de pancake stacks. Het diner is trouwens ook niet verkeerd, met vlees waar je u tegen zegt. Onze favorieten? ‘THE BUTCHER’s Wife Favourite’ kipburger, ‘The Ugly’, en ‘The Veggie Delight’. Bloody delicious. Je kunt 't met recht haute fastfood noemen want het wordt à la minute met de meest verse ingrediënten bereid.

Lounge

Maar er is meer! Wil je een bakje koffie met allure? Dan kun je terecht in de high-end lounge. Wil je een high-end cocktail? Ga dan achter de 360-graden bar zitten. Je kunt daar ook terecht voor onbekende en exclusieve bieren vanuit de hele wereld, een super selectie spirits en een sterk wijnmenu. Het is niet gek dat THE BUTCHER Social Club zich profileert als high-end club, het komt uit het portfolio van THE ENTOURAGE GROUP waar ook chique eetgelegenheden als IZAKAYA Amsterdam, MOMO, MR PORTER en THE DUCHESS onder vallen. 

Koningsdag

Extra leuk: deze week neemt Pacha Ibiza THE BUTCHER Social Club over om deze hotspot in Amsterdam om te toveren tot een echte nachtclub.Pacha Ibiza keert terug voor een Koninklijke viering en alles wat goed is in het leven. Verwacht naast veel spektakel en entertainment een hele mooie line-up met onder andere DJ's als Benny Rodrigues en Chelina Manuhutu.

Voor reserveringen bij THE BUTCHER Social Club kun je terecht op de website van THE BUTCHER.

 

Never a dull moment at @thebutchersocialclub. Party people and my club go great together. @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door The Butcher (@thebutcher_official) op

 

Cocktails and burgers go great together. @thebutchersocialclub @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door The Butcher (@thebutcher_official) op

 

Nighttime escapades. #THEBUTCHER proud member of @the_entourage_group. #THEBUTCHERamsterdam #THEBUTCHERSocialClub #bloodydelicious #bloodyburgers #theentouragegroup

Een bericht gedeeld door The Butcher (@thebutcher_official) op

Laatste nieuws