Dit zijn volgens onderzoek de populairste BN'ers

Dat betekent niet alleen dat deze Bekende Nederlanders populair zijn, maar ook een sterk merk als het gaat om gevoel van binding.
Dit zijn volgens onderzoek de populairste BN'ers

Uit het tweejaarlijkse Cultuursector Merkenonderzoek blijkt dat de 71-jarige André van Duin de populairste Nederlander is. Chantal Janzen en Guus Meeuwis staan op nummer 2 en 3 als meest gewaardeerde cultuurmakers. 

De top 10 van cultuurmakers:

  1. André van Duin
  2. Chantal Janzen
  3. Guus Meeuwis
  4. André Rieu
  5. Marco Borsato
  6. Ilse de Lange
  7. Carice van Houten
  8. Jochem Meyer
  9. Jeroen Krabbé
  10. Armin van Buuren

Dat betekent niet alleen dat deze Bekende Nederlanders populair zijn, maar ook een sterk merk als het gaat om bekendheid, waardering en gevoel van binding. Het onderzoek is gedaan door onderzoeksbureau Hendrik Beerda Brand Consultancy. 3.450 volwassenen deden mee aan het onderzoek dat om de 2 jaar wordt gedaan. Dit is de 7e editie. Het bureau zegt dat de nummer 1 in de lijst, André van Duin, zich continu weet te vernieuwen. “Naast zijn succesvolle tv-optredens in Heel Holland Bakt en De Wereld Draait Door verraste hij de Nederlandse tv-kijker afgelopen jaar met zijn serieuzere rol in de serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen“, aldus merkadviseur Hendrik Beerda.

LEES OOK: HEEL HOLLAND BAKT KOMT LATER OP TV

BRON: OMROEP MAX, BEELD: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2b0377803d8', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws