Dit zijn dé webshops om online kunst te kopen

Mooie kunst aan de muur maakt je huis persoonlijk en oh zo chic.

Kunst maakt elk huis speciaal, of je nou een minimalistische inrichting hebt of eentje met veel kleur en karakter. Mooie kunst aan de muur maakt je huis persoonlijk en oh zo chic. Kunst kopen kan alleen soms nogal intimiderend zijn. Daarom selecteerden wij zes geweldige online kunstshops die niet alleen goed zijn voor de portemonnee maar ook nog eens rijk zijn aan de mooiste schilderijen, platen, prints en foto's. 

1/ Blooz Gallery
Blooz Gallery is dé online galerie voor hedendaagse kunst die focust op nieuw talent. Het is een platform dat pas afgestudeerde kunstenaars een podium geeft. Deze webgalerie combineert de onlineverkoop ook met pop-up expo’s.

 

2/ Juniqe
Art lovers on a budget opgelet; de onlineshop Juniqe verzamelt prachtige platen, posters en prints en allemaal voor een fijne prijs!

 

3/ Exhibitiona
Het platform Exhibitiona hoopt de jongere generatie te inspireren om van kunst te houden. Daarom verkoopt de site vooral contemporary kunststukken.

 

#EmmaKohlmann watercolors in 'Bird / Plane' at @newreleasegallery earlier this year

Een bericht gedeeld door EXHIBITION A (@exhibitiona) op

 

4/ Eyestorm
Surf naar Eyestorm als je op zoek bent naar kwalitatieve kunst. Eyestorm heeft een gevarieerde collectie aan kunst in huis. Van urbankunst tot abstract en klassieke stillevens.

 

5/ Exto
Exto geeft je een divers aanbod van kunst, kunstenaars, galeries en exposities. Kunstenaars kunnen gratis een onlinegalerie aanmaken en onderhouden.

 

Christel Weyts Strandlicht

Een bericht gedeeld door Exto (@exto.nl) op

 

6/ One Kings Lane
One Kings Lane is dé onlineshop om los te gaan als je van decoratie houdt. De indrukwekkende kunstcollectie bestaat uit schilderijen, tekeningen en prachtige foto’s.

 

Now THIS is a super chic office we'd gladly work 9-5 in. ]

Een bericht gedeeld door One Kings Lane (@onekingslane) op

 

LEES OOK: Kunst en vlechtwerk, als je haar maar goed zit

BEELD: INSTAGRAM, ISTOCK

Laatste nieuws