De reden waarom Cameron Diaz tot haar veertigste wachtte met trouwen

Voordat Cameron rockster Benji Madden tegen het lijf liep, had ze al meerdere relaties gehad. Maar bij geen van hen...

Voordat Cameron rockster Benji Madden tegen het lijf liep, had ze al meerdere relaties gehad. Maar bij geen van hen kreeg ze de ‘behoefte’ om te trouwen. Dat ze uiteindelijk tot haar 42ste wachtte, deed ze dan ook met een reden.

In januari 2015 stapte Cameron Diaz in het huwelijksbootje met Benji Madden, wat de twee kort nadat ze elkaar hadden ontmoet al hadden besloten – zo gaf de actrice eerder al toe. “Ik had vriendjes, maar er is een duidelijk verschil tussen mannen en vriendjes”, zegt Cameron in een interview met Gwyneth Paltrow’s Goop. Trouwen doe je volgens de actrice met iemand die je partner is in alles; iemand die je gelijk behandelt.

En dat vond ze in Benji in haar veertiger jaren. “Hij is mijn partner in het leven, in alles. Ik heb nog nooit iemand gehad die me zo goed steunt, en me zo veel moed geeft om mezelf te zijn en mezelf te ontwikkelen. Mijn man heeft me in laten zien hoe het is om gelijk behandeld te worden, ik heb veel van hem geleerd. Elke dag als ik naar hem kijk inspireert hij me. Ik voel me zo gelukkig. We zijn allebei weird genoeg voor elkaar. Hij is mijn perfecte kleine weirdo en ik die van hem.”

 BRON: MARIE CLAIRE

Laatste nieuws