Mail & Win: Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar op jouw bruiloft!

Ga je trouwen? Dan heeft Beau Monde een heel leuke trouwambtenaar in de aanbieding: Dirk Zeelenberg! De acteur (...

Ga je trouwen? Dan heeft Beau Monde een heel leuke trouwambtenaar in de aanbieding: Dirk Zeelenberg! De acteur (48) werd bekend door ‘Divorce’, maar heeft meer met trouwen dan met scheiden.

Acteur Dirk Zeelenberg is beëdigd bij de rechtbank in Haarlem en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand. Dat betekent dat hij in heel Nederland mensen mag trouwen. 

Dirk, wat is jouw handelsmerk als trouwambtenaar?

“Dat ik er veel tijd in steek. Maar ook dat ik een ontroerende, delicate en soms grappige speech kan maken. Mensen vragen mij vaak, omdat ze denken dat er dan gelachen kan worden, terwijl ik hierin eigenlijk heel serieus ben. Als mensen mij als ambtenaar hebben, is het vaak een combinatie van een traan en een lach. Niet te stijf. Ik weet hoe ik door de ontroering heen af en toe een grapje kan maken.”

Wil jij getrouwd worden door Dirk? Stuur dan voor 1 juni een mailtje met toelichting (je love story, waarom je graag Dirk als trouwambtenaar wilt, je gegevens, geplande datum van je bruiloft in 2017/2018) naar [email protected] met in de titel ‘Trouwen Met Dirk’. Wij verzamelen de reacties en kiezen samen met Dirk de winnares. Meer info: dirkzeelenberg.nl

 

 

Laatste nieuws