Dit is de reden waarom jij er moe uitziet

Kinderen die niet doorslapen, veel stress of gewoonweg een vervelende mug die je wakker houdt: helaas komen we niet alti...

Kinderen die niet doorslapen, veel stress of gewoonweg een vervelende mug die je wakker houdt: helaas komen we niet altijd aan die zeven uur slaap per nacht. Hoe graag we het ook zouden willen. Maar het leven gewoon door, ook als je niet genoeg nachtrust hebt gehad. En dan wil je ook nog fris voor de dag komen! 

Te weinig slaap en er tóch fris uitzien. Het is een kunst die veel vrouwen onder de knie willen krijgen. Inmiddels weten veel vrouwen hoe je die donkere kringen onder je ogen moet verdoezelen, maar wedden dat je nog nooit aan déze oorzaak hebt gedacht?!

Veel mensen denken dat wallen de enige oorzaak zijn van een vermoeide uitstraling, maar niets is minder waar. Wallen zijn absoluut niet de enige boosdoener! En dat is misschien ook wel de reden waarom je er alsnóg moe uitziet, ondanks die laag concealer.

Veel mensen vergeten de ooghoeken! Jouw ooghoeken hebben een grote invloed op jouw uitstraling. Is de huid bij jouw ooghoeken rood of donker, dan kun je er heel moe uitzien. En dat wil je natuurlijk niet. Nu je weet wat de mogelijke oorzaak van jouw vermoeide uitstraling is, wil je natuurlijk ook weten wat je eraan kunt doen. Beau Monde geeft je een aantal tips hoe je er binnen een handomdraai uitgeslapen uitziet – ook al is dat niet zo.

1. Hydratatie

Grote kans dat je jouw ooghoeken vaak overslaat als je gezichtscrème aanbrengt. Misschien niet eens bewust! Als de huid bij de ooghoeken droog is, zie je de foundation of concealer veel beter zitten. Dat is niet wat je wilt! Zorg daarom dat je jouw ooghoeken een beetje liefde geeft met hydraterende crème. Pas wel op dat je de crème niet in je oog smeert!

2. Kleurcorrectie

Zijn jouw ooghoeken donker? Die donkere kleur kun je gemakkelijk verjagen door gekleurde concealer aan te brengen. Een donkere kleur verdwijnt als sneeuw voor de zon met een correcter met een blauwe ondertoon. Heb jij juist last van rode ooghoeken? Gebruik dan een groene correcter. Deze kleuren laat je natuurlijk niet zitten, een beetje concealer eroverheen en je ziet er niks meer van.

3. Concealer

Die donkere kringen verdoezel je met dank aan die oude vertrouwde concealer. Vergeet hierbij je ooghoeken niet! Een beetje concealer doet wonderen voor jouw vermoeide look.

4. Highlighter

Om een écht wakkere uitstraling te krijgen, heb je highlighter nodig. Breng highlighter in de ooghoeken aan en je zal zien dat je er een stuk frisser uitziet. Deze stap mag je echt niet overslaan!

Shop hieronder de producten die je nodig hebt voor een frisse, uitgeslapen look:

Lees ook:

Laatste nieuws