Hebben: dit mooie make-up palette laat je stralen!

Een mooie huid is er eentje die straalt. Dat kan van binnen uit door bijvoorbeeld voeding, maar je kunt je huid ook een...
Hebben: dit mooie make-up palette laat je stralen!

Een mooie huid is er eentje die straalt. Dat kan van binnen uit door bijvoorbeeld voeding, maar je kunt je huid ook een handje helpen met make-up. Dit make-up palette van Anastasia Beverly Hills is ideaal om een stralend huidje te creëren.

Dit luxe product bevat 4 poeders voor de wangen die zorgen voor een 'glowing skin'. Celebrity's worden hier regelmatig mee gespot. Dus de glowing skin is wat ons betreft een ware beauty-trend.

TIP: Vooral nu de zon gaat schijnen is een highlighter onmisbaar in je make-up collectie. Het licht van de zon reflecteert met de glans op je wangen, en daardoor lijkt het alsof je straalt. You're welcome!

Terug naar het palette: het 'Glow Kit' van Anastasia Beverly Hills is er in twee verschillende varianten. Één met warme kleuren en één met iets meer koele kleuren.

Verwen jezelf met zo'n luxe product dat bovendien nog eens járen meegaat (klik op de afbeelding als je het product wilt bekijken):

Lees ook:

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5edbf92cd105c', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws