60-jarig model bewijst: leeftijd is maar een getal

Als je denkt aan een model voor zwemkleding, zie je meteen een beeld voor je van een twenty something zonder rimpels met...
60-jarig model bewijst: leeftijd is maar een getal

Als je denkt aan een model voor zwemkleding, zie je meteen een beeld voor je van een twenty something zonder rimpels met een gebruinde huid en blonde lokken. Toch? Nou, na het zien van onderstaande foto's denk je daar wel anders over. 

Het nieuwste zwemkleding model is de 60-jarige Yazemeenah Rossi. Een beauty met lang, zilverkleurig haar waar de hele fashionwereld momenteel verliefd op is. Het model is momenteel te zien in een samenwerkingscampagne van fashionlabel 'The Dreslyn' en lingeriemerk 'Land of Women'. De campagne is prachtig. Ze showt niet alleen de mooie zwemkleding, maar ook de elegante modelskills van Yazemeenah.

Yazemeenah Rossi
Yazemeenah Rossi

Rimpels niet weggewerkt

Eigenlijk zou een 60-jarige model niet zo bijzonder horen te zijn, maar jammer genoeg is het dat wel. Maar Yazemeenah laat zich niet tegenhouden in haar modellencarrière. Zo vertelt ze aan 'TODAY':

Ik was onzekerder toen ik jonger was. Maar ik heb altijd mezelf willen zijn. Als je jezelf bent en niemand probeert na te doen, krijg je vanzelf energie. En die ga je steeds meer voelen, hoe verder je in het leven komt.

Het model houdt haar haren expres lang en grijs. Er is geen Photoshop gebruikt in de campagne en haar rimpels zijn niet weggewerkt. Wat je hier ziet, is de normale, natuurlijke, mooie huid van deze 60-jarige vrouw.

Yazemeenah Rossi

Dit wil je vast ook lezen:

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f29b78681caa', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws