Get Cate Blanchett’s beauty look!

Speciaal voor de première van haar nieuwste film 'Blue Jasmine’ in Sydney, Australië, kreeg Cate Blanchett deze prachtig...

Cate 2Speciaal voor de première van haar nieuwste film ‘Blue Jasmine’ in Sydney, Australië, kreeg Cate Blanchett deze prachtige beauty-look aangemeten. Lees hier welke make-up je nodig hebt voor eenzelfde look.

Tijdens een rode loper evenement als deze wordt Cate alsmaar gefotografeerd. Al die flitsen van de camera’s kunnen behoorlijk wat oneffenheden blootstellen en daarom gebruikt ze een goede foundation. Kies voor deze van Guerlain voor een perfecte dekking, maar zorg ervoor dat je een teint gebruikt die bij jouw huid past. Heb jij net zo’n porseleinen huid als de blonde actrice? Kijk dan uit met een te donkere kleur, want dit ziet er al gauw onnatuurlijk uit.

Als de foundation is aangebracht ga je verder met de blusher. Lach zodat je mondhoeken omhoog wijzen en poeder vervolgens deze Dior Coral Cruise blusher op je jukbeenderen. Wees vooral niet te karig, want opvallen mag!

Nadat jouw wangen stralen breng je wat oogschaduw aan op je ooglid tot in de arcadeboog. Deze van M.A.C is bijna identiek aan de oogschaduw van La Blanchett. Breng hierna gulle lagen mascara aan op de wimpers. Beau Monde’s mascaracrush is momenteel de Noir Couture Waterproof mascara van Givenchy’s Croisiere-lijn. Een echte aanrader!

Als laatste is de beurt aan de lippen. Kies voor een stift die zowel een dekking, als voor een glossy effect zorgt. Le Rouge van Chanel biedt het beiden.

Tools Cate
Diorblush Coral Cruise € 43,- | M.A.C Pressed Pigments Blonde Streak € 21,- | Guerlain Tenue De Perfection, Rose Naturel, € 49,50 | Chanel Le Rouge € 32,- | Givenchy Noir Couture Waterproof € 32,- |

Laatste nieuws