Get the beautylook: Smokey eyes à la Kate Beckinsale

Deze keer geven we het beautyrecept van de waanzinnige smokey-eye-look van Kate Beckinsale die ze tijdens het MET gala...

1.KateDeze keer geven we het beautyrecept van de waanzinnige smokey-eye-look van Kate Beckinsale die ze tijdens het MET gala van vorige week showde.

Voor eenzelfde look als Kate is het belangrijk je ogen te laten stralen. Dus: heb je last van vermoeide ogen? Gebruik dan de Sisley Phyto-Cernes Éclat oogcreme om je ogen een flinke oppepper te geven. Nadat het is ingetrokken ga je verder naar de rest van je huid. De Météorites Perles van Guerlain geven jouw huid een prachtige sun-kissed gloed. In combinatie met een ultra frisse gel, smelten witte, gele -en roségouden parels samen met de blote huid. Het is dan ook de perfecte basis voor eenzelfde lookje! Gebruik vervolgens de retouching powder van Bobbi Brown, dit poeder geeft je huid nét dat beetje extra door roodheid en imperfecties te maskeren.

Dan is het tijd voor de eye-catcher van deze look: De smokey eyes! Kies voor een zwarte oogschaduw, zoals deze ultrazwarte van Dior en breng hem aan over je bewegende ooglid; begin bij de buitenste ooghoek en werk vanuit daar naar de andere kant. Breng tot slot ook wat oogschaduw langs de onderste wimperrand aan. Eindig deze iconische oog-look met enkele gulle laagjes mascara van M.A.C op zowel de bovenste als onderste wimpers.

Nu begint het er echt op te lijken! Omdat de aandacht naar haar ogen moet gaan, draagt de actrice een rustige lippenstift op haar lippen. Deze van Chanel is perfect qua kleur en maakt de look compleet.

Is dit lookje iets voor jou?

1.Beautylook
| Sisley Phyto-Cernes éclat, shade 2, peach, € 70,- | Chanel Rouge Coco, 51 Ce Soir € 31,- | Dior, Diorshow Iconic Overcurl Smoky € 33,- | Guerlain Météorites Base Collector, Base Lumiére Les Ors-Light-diffusing primer Les Ors, € 58,51. | M.A.C Opulash Opimum Black Lash intense black, € 19 | Bobbi Brown Retouching Powder € 36,50 |

Laatste nieuws