Carlijns Beautyblog: Hype haaraccessoires

Wat een heerlijke haarbandjes en kekke sjaaltjes signaleerde ik op de catwalk bij de lente- en zomercollecties. We zagen...

DownloadsWat een heerlijke haarbandjes en kekke sjaaltjes signaleerde ik op de catwalk bij de lente- en zomercollecties. We zagen het hoofdpracht onder andere bij Dolce and Gabbana, Louis Vuitton en Marc Jacobs.

Dolce & Gabbana - Runway - Milan Fashion Week Womenswear S/S 2013Een sjaaltje is ideaal voor een zomerse dag om het haar te beschermen tegen de zon. En met je sjaaltje mag je deze lente en zomer uitpakken. Ga voor een kleurrijk, vrolijk dessin, net als Dolce and Gabbana en Marc Jacobs.

Marc By Marc Jacobs - Runway - Spring 2013 Mercedes-Benz Fashion WeekCombineer een sjaaltje met een knot, opgestoken vlecht of andere up-do (ook helemaal volgens de laatste haartrends).

Louis Vuitton: Runway - Paris Fashion Week Womenswear Spring / Summer 2013Voor in de avonduren op het terras ga ik deze zomer voor een très chic haarbandje. Versierd met een strik of diamantjes, zoals we zagen bij Louis Vuitton.

Laatste nieuws