Must-see: Máxima in zonnig geel op de fiets

Na maanden in lockdown wil je het liefst ieder moment aangrijpen om even lekker buiten te zijn en te bewegen. Dat is voor onze koningin niet anders.
Máxima in geel

Na maanden in lockdown wil je het liefst ieder moment aangrijpen om even lekker buiten te zijn en te bewegen. Dat is voor onze koningin niet anders.

Máxima besloot namelijk, net als de rest van Nederland, van het mooie weer te genieten en heerlijk op de fiets naar het Kunstmuseum in Den Haag te gaan. In een zonnige outfit die niet onderdeed voor het exemplaar dat aan de hemel stond te stralen, fietste ze door de stad om de heropening van het Kunstmuseum bij te wonen. Net als alle andere musea mocht ook dit museum in Den Haag eindelijk de deuren weer openen. 

Broekpak

Voor de fietstocht koos de koningin, niet geheel onverstandig, voor een broekpak. De matching blouse en pantalon zijn van het merk MaxMara en behoren waarschijnlijk tot de favorieten in de royal garderobe. Ze werd namelijk ook al gespot in deze outfit tijdens een staatsbezoek aan Brunei en bij de opening van een kunsttentoonstelling in Den Haag. Swipe hieronder naar rechts voor de foto van Máxima op de fiets.

Dit bericht bekijken op Instagram

⁣Koningin Máxima bezoekt het Kunstmuseum Den Haag, dat is heropend na een sluiting van elf weken vanwege de coronapandemie. Culturele instellingen mogen per 1 juni onder voorwaarden weer open. Een algemene richtlijn voor bezoekers is om vooral lokaal uit te gaan, daarom bezocht Koningin Máxima een museum in eigen stad.🚲⠀ ⠀ Koningin Máxima spreekt met medewerkers van het museum, waaronder conservatoren en medewerkers die zich bezighouden met de invoering van de coronamaatregelen. Zo wordt o.a. gesproken over het niet kunnen presenteren van bruiklenen door de eerdere verplichte sluiting en over de invoering van de coronarichtlijnen voor musea.⠀ ⠀ Na de gesprekken bezoekt Koningin Máxima de tentoonstellingen ‘Koninklijk Blauw – Het mooiste Delfts aardewerk van Willem en Mary’ en ‘Breitner vs Israels – Vrienden en rivalen’.⠀ ⠀ @kunstmusem.nl #kunstmuseum #koninginmáxima #koningin #queen #tentoonstelling #koninklijkblauw #breitnervsisraels #coronapandemie #corona #covid19 #royalvisit #kunst #art #aardewerk #museum #kunstmusemdenhaag #denhaag 📸ANP

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Tentoonstelling

Tijdens haar bezoek aan het Kunstmuseum sprak ze met medewerkers over de getroffen maatregelen. Ook bezocht ze de tentoonstelling Koninklijk Blauw, waarin Delfs aardewerk te zien is van stadhouder Willem III en Mary II Stuart.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f106273036f2', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws