Dit is de reden dat het eerste huwelijk van Meghan Markle stukliep

Je kunt het je misschien moeilijk inbeelden als je Meghan’s happy family ziet, maar ze is al eens eerder getrouwd geweest. Haar leven zag er toen nog heel anders uit, maar waarom hield haar eerste huwelijk eigenlijk geen stand?
Reden scheiding Meghan Markle

Voordat Meghan een royal werd (en toen net zo snel weer afstand deed van haar titel) had ze jarenlang een relatie met de Amerikaanse regisseur en filmproducent Trevor Engelson. 

Het tweetal leerde elkaar in 2004 kennen en had zes jaar een relatie voordat ze elkeen het ja-woord gaven in 2011 tijdens een casual ceremonie in Jamaica. Voor zover dat casual kan zijn, natuurlijk.

In 2013 volgde de scheiding en een reden werd destijds niet genoemd. Maar vorig jaar werd er in de documentaire Meghan Markle: Movies, Marriage and Motherhood bekend gemaakt dat Meghan’s acteercarrière haar eerste huwelijk de das om heeft gedaan. Dit weet de Engelse website Express.

Trevor Engelson. Bron: BSR Agency

Langeafstandsrelatie

Royaltydeskundige Ashley Pierson zegt dat haar rol in Suits en de bekendheid die het Meghan bracht de relatie flink onder druk hebben gezet. “Ze werd ineens een beroemdheid. Dat brengt ontzettend veel veranderingen met zich mee. Ook werd Suits opgenomen in Toronto, waardoor Meghan en Trevor ineens een langeafstandsrelatie kregen. Trevor moest namelijk in LA blijven voor zijn carrière.” Volgens Ashley Pierson was de relatie simpelweg niet opgewassen tegen al deze veranderingen. 

Nieuwe liefdes

Hoe het leven van Meghan daarna is verlopen, weten we natuurlijk allemaal. Maar ook Trevor Engelson heeft een nieuwe liefde gevonden. Hij trouwde in 2019 met diëtiste Tracey Kurland en US Magazine meldde vorige maand dat het stel in verwachting is van hun eerste kindje. De website weet ook dat Meghan en Trevor geen contact meer hebben.

Trevor en zijn nieuwe vrouw Tracey Kurland. Bron: BSR Agency
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b6d3e9f6ac', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws