Kekke Kleurtjes: 5X het haar van Kim K in alle kleuren van de regenboog

Je kunt haar uittekenen met haar signature zwarte manen, maar Kim heeft toch flink geƫxperimenteerd met haar (nep) lokken. We zetten haar meest kleurrijke hairstyles op een rijtje.

Je kunt haar uittekenen met haar signature zwarte manen, maar Kim heeft toch flink geëxperimenteerd met haar (nep) lokken. We zetten haar meest kleurrijke hairstyles op een rijtje.

Lady in red

Dit bericht bekijken op Instagram

šŸ’„

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Sinds een paar dagen heeft Kim vuurrode haren. Ze lijkt hierbij ook vooral rode outfits te dragen. Zo was ze onder andere te zien in deze outfit met een leren broek, maar ook al in een nietsverhullende rode crop top en een outfit met rode paisley printSummer inspo anyone?

Roze rocks

Dit bericht bekijken op Instagram

I miss the baby pink hair šŸ’—

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Tijdens een publiciteitsstunt van Yeezy waarbij ze zich een aantal dagen in verschillende outfits liet fotograferen door paparazzi, dook Kim voor het eerst op met babyroze haar. Ze liet op Instagram weten dat de Japanse anime ‘Darling in the Franxx’ haar inspiratiebron was voor de haarkleur. 

Wonderlijk wit

Goed, misschien is het niet helemaal (helemaal niet) een kleur van de regenboog, maar het was wel heel iets anders dan haar iconische zwarte lokken. En deze look is ook vrij iconisch geworden. En waarschijnlijk de reden dat er wereldwijd heel wat kapsels gefrituurd zijn tijdens DIY-bleeksessies. 

Groen? Geel? NEON!

Over iconische looks gesproken. Wat dacht je van die keer dat Kim ineens verscheen met deze geel/groene lokken. Ze kan ook alles hebben. 

Turquoise toet

Dit bericht bekijken op Instagram

šŸ§œā€ā™€ļø

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Menig zeemeermin zou jaloers zijn op de turquoise manen die Kim showde voor een fotoshoot in maart 2019. Zelf was ze er misschien toch niet enthousiast over, want vervolgens hebben we de kleur nooit meer op haar hoofd gezien!

Beeld: BSR Agency, Instagram

Laatste nieuws