Glamour Weekendtips van de Redactie

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Een juweeltje

Juwelenhuis byJacky biedt een podium aan exclusieve niche-merken met een ongekend persoonlijke service. “Wij bieden prachtige juwelen aan en kunnen dat nét even anders en vooral persoonlijker doen dan de conventionele juwelenhuizen. Daarnaast staat het ambacht, de inspiratie en uiteindelijke totstandkoming centraal,” aldus Jacky. byJacky.nl

Foodspots

Noord- en Zuid-Nederland zijn de meest geliefde bestemmingen om deze zomer door te brengen. Uit het jaarlijkse vakantie-onderzoek onder de gebruikers van TheFork blijkt dat we de keuze voor een zomerse vakantiebestemming vooral baseren op de lokale keuken, het weer en het landschap. 90% van de respondenten vindt dat je een stad en regio pas echt goed leert kennen door de lokale gastronomie. In Noord-Nederland zijn onder meer de Waddeneilanden, Friesland en Groningen favoriet. De zomerse vis en schaaldieren weten daar het ultieme vakantiegevoel op te roepen. Hierbij tien suggesties, uitgezocht door TheFork.
1. Bosq - Texel 

2. Houke - Sneek 

3. Hof aan zee - Koudekerke 

4. Herberg Het Volle Leven - Appelscha 

5. 't Havenmantsje - Harlingen 

6. Jef Gastrobar - Maastricht

7. Wijnrestaurant Mes Amis - Maastricht 

8. Castafiore Risotteria – Vlissingen

9. Chef’s! Food & Drinks - Groningen 

10. Restaurant Eindeloos - Leeuwarden

Smullen!

De Waldorf Delight Box bevat 8 verschillende luxe hors d’oeuvres – een fijne mix van zoet & hartig – wat het de perfecte appetizer maakt voor elke gelegenheid. De Waldorf Delight Box is – met reservering – op te halen in het Waldorf Astoria Amsterdam op de Herengracht 542, voor de prijs vanaf 33,50 euro per persoon. Heerlijk genieten van verse kreeftrolletjes met zwarte truffel en asperges, soufflé van eekhoorntjesbrood met pata negra en hazelnoot mascarpone, sandwiches met gerookte zalm en wasabi en heerlijke baba’s van pure chocolade, blauwe kaas en compote van peer. We zien onszelf wanen op het water op een bootje of tijdens een romantische picknick. Bestellen kan via deze link.

Cocktail o’clock!

Staat er een cocktailparty op de planning en wil je je gasten eens iets anders voorschotelen dan een standaard Mojito of Margarita? Of heb je gewoon zin om te shaken alsof je leven ervan afhangt, maar ontbreekt het je aan kennis en inspiratie? Pas de problème, De Luxury Hotel Bar Edition van de Thuisborrel Club garandeert een heerlijk avondje gevuld met unieke cocktails en entertainment. Een zomerse BBQ, een vriendenweekend of gewoon omdat het buiten keihard regent en het binnen gezelliger is – de Thuisborrel Club cocktailbox staat garant voor een geslaagde avond vol overheerlijke cocktails, workshops en tutorials. De boxen zijn te verkrijgen in twee varianten: de ‘small’ bevat ingrediënten voor vier cocktails (één van elke bar) en in de ‘large’ vind je de bestanddelen voor maar liefst acht cocktails (twee per bar). Meer informatie vind je op dethuisborrelclub.nl

Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws