doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Exclusief! Gaby Blaaser over De Bachelorette: 'Laat die mannen maar komen'

Deze eis had Gaby Blaaser tijdens De Bachelorette

De vrijgezelle Gaby had de productie een belangrijke opdracht meegegeven.
.
gaby Blaaser

Hoewel er een flinke mix aan kandidaten meedeed aan De Bachelorette, blijkt Gaby Blaaser wel een aantal eisen aan de productie te hebben doorgegeven. En daar hebben ze zich niet helemaal aan gehouden...

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Bruin of blond, gespierd of niet, en ga zo maar door... Qua uiterlijk leek het erop dat de productie geen streng eisenpakket voor de kandidaten had gekregen. Toch was er een ding dat Gaby wél heel belangrijk vond, namelijk: de leeftijdsgrens. De productie leek zich er echter niet zoveel van aan te trekken. Volgens Andre Montijn, die in no time kon vertrekken, zou hij namelijk al op voorhand niet in het 'perfecte plaatje' van Gaby passen.

Casting

"Ze vroeg hoe oud ik was en ze was verbaasd dat ik 41 zei. Blijkbaar had ze het productieteam de opdracht gegeven om mannen te casten tot en met 37 jaar. Toevallig viel ik diezelfde avond af", vertelt hij aan de website Indebuurt. Toen bleek al snel dat hij niet alleen qua leeftijd niet bij Gaby paste, maar dat er ook niet echt sprake was van een sparkle tussen de twee. "We hebben nét niet de raakvlakken die ik echt zoek."

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws