doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Alles over Harry en Meghans eerste dans en 5 andere geheimen uit de nieuwe biografie Finding Freedom

Harry en Meghans eerste date en eerste dans, de naam van hun hond en meer.
.
harry en meghan

Al maanden houdt de biografie Finding Freedom de gemoederen flink bezig. Het boek, geschreven door royal experts Omid Scobie en Carolyn Durand, gaat over het leven van Harry en Meghan als koppel en staat vol sappige details en geheimen. Op 11 augustus kwam het boek eindelijk uit en om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, zetten we een aantal juicy onthullingen uit het boek voor je op een rijtje.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

1. Harry en Meghan wisten het geslacht van de royal baby al voor de geboorte

Hoewel het geslacht van de baby niet bekend is gemaakt voor de geboorte, wisten Harry en Meghan wél al enige tijd dat ze een zoontje zouden krijgen. Ook valt te lezen dat ze pas voor de naam Archie hebben gekozen in de laatste week van Meghans zwangerschap.

2. De eerste date

Een gemeenschappelijke vriend koppelde Harry en Meghan en hun eerste date vond plaats in Dean Street Townhouse in de zomer van 2016. Volgens de schrijvers van het boek verliep de date soepeltjes en kletsten Harry en Meghan ronduit onder het genot van een biertje en een martini.

3. Hoe Meghan haar vrienden over de verloving vertelde

Volgens het boek deelde Meghan het heugelijke nieuws over haar verloving door simpelweg een foto van haar ring naar een handvol goede vrienden te sturen. Haar verlovingsring bestaat uit drie stenen, waaronder twee diamanten uit de privécollectie van prinses Diana.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');
De Sussex'jes tijdens de aankondiging van hun verloving in 2017. Bron: BSR Agency

4. De eerste dans

Hoewel iedereen de trouwerij op televisie kon volgen, was de receptie die op het huwelijk volgde, een privé-aangelegenheid. Het feestje vond plaats in Frogmore House in Windsor en de Sussex’jes dansten hun eerste dans op het nummer I’m In Love van de 60s soulzangeres Wilson Pickett.

5. De naam van Harry en Meghans hond

Er wordt al over gespeculeerd sinds in 2018 bekend werd dat het stel een zwarte labrador had geadopteerd, maar nu is het eindelijk bekend. De hond van Harry en Meghan heet… Pula! Pula is de muntsoort van Botswana en het betekent ‘regen’ in Setswana.

6. De vakantie met George en Amal Clooney

Er stonden talloze beroemdheden op de gastenlijst van de royal wedding in 2018, zo ook George en Amal Clooney. En volgens het boek bleef het niet alleen bij een bezoek aan de bruiloft. Kort na de ceremonie nodigden George en Amal het stel uit voor een vakantie in hun huis aan het Italiaanse Comomeer. Eenmaal aangekomen brachten Meghan en Amal volgens een bron in het boek veel tijd door bij het zwembad, terwijl George en Harry genoten van Georges motorcollectie. Holiday goals!

George en Amal tijdens de royal wedding in 2018. Bron: BSR Agency
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws