doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Teleurstellend vakantienieuws voor Amalia en Alexia

De prinsessen zouden voor het eerst zonder hun ouders op vakantie gaan, maar die plannen zijn gecanceld.
.
zomerfoto

De meesten van ons weten vast nog wel hoe het voelde om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan. Spanning, een nieuw gevoel van vrijheid… Maar voor Amalia en Alexia loopt het dit jaar net even anders.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Dit jaar zouden de twee prinsessen voor het eerst zonder Willem-Alexander en Máxima op vakantie mogen, maar corona zette een dikke streep door deze plannen.

Voor het eerst alleen

De 16-jarige Amalia en 15-jarige Alexia zouden dit jaar voor het eerst elk met hun eigen vrienden op vakantie gaan naar Spanje. Maar wel met de ouders van één van de vrienden in de buurt voor het geval dat, meldt Weekend.

Verdrietige prinsessen

Helaas zijn de plannen nu gecanceld en daar zijn de prinsessen behoorlijk van ontdaan. Maar door de nieuwe uitbraak van het virus op verschillende plekken in Spanje, zou het koningspaar besloten hebben dat het niet verstandig is om hun dochters te laten gaan. Ze stellen dat hun gezin een voorbeeldfunctie heeft en corona oplopen tijdens een zonvakantie past natuurlijk niet bij dat beeld, zeggen onbevestigde bronnen tegen het weekblad. Het lijkt er dus op dat de twee zussen nog een jaartje langer moeten wachten op die eerste vakantie zonder ouders.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws