doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Fruity! Dit is de roze droomjurk waar het internet verliefd op is

De oplossing voor wanneer je maat niet meer beschikbaar is!

S.o.P. Amsterdam omarmt slow fashion met een tijdloze, on-demand collectie
.
sop Amsterdam

Een duurzame en bewuste keuze.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

De nieuwste day-to-night collectie van S.o.P. Amsterdam overstijgt de zomer en straalt tijdloze verfijning en een ongedwongen elegantie uit. De collectie bevat alle essentials voor een elegante garderobe. Denk aan een classy short en broek die je taille accentueren, een blouse met statement mouwen en een kimono die je - afhankelijke van je mood - relaxed of getailleerd draagt. Jarenlange klassiekers!

De vloeiende stoffen en elegante silhouetten creëren in no time een luxueuze uitstraling, maar zijn comfortabel voor elke dag en elke gelegenheid. De items zijn makkelijk te dragen én te verzorgen zodat je ze keer op keer met plezier uit je kast haalt. Door hun hoge kwaliteit behouden de items bovendien hun mooie pasvorm, was na was.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Ontwerpster Stephanie Paulis selecteert haar stoffen met aandacht voor hun herkomst en kiest bijvoorbeeld bewust voor hoogwaardige viscose, een diervriendelijk alternatief voor zijde. "Stephanie ontwerpt ook steeds vanuit de stof en niet vanuit een getekend silhouet zoals de meeste modeontwerpers; die eerst een ontwerp tekenen en dan op zoek gaan naar de juiste stoffen en fournituren. Door haar andere aanpak ontstaan ontwerpen die op het lijf van de stof geschreven zijn."

Even weldoordacht is haar keuze voor handwerk in plaats van bandwerk. Ze werkt hiervoor nauw samen met een atelier gelegen aan de Adriatische kust van Italië en een atelier in Nederland.

Dankzij deze manier van werken kan Stephanie haar collecties in kleine oplages lanceren en elk item on-demand aanbieden. Hierdoor verloopt het productieproces efficiënter, kampt het merk met minder overschotten en verkleint het zijn negatieve impact op het ecosysteem. Is je maat niet meer beschikbaar in de webshop? Dan wordt jouw investment piece speciaal voor jou gemaakt en binnen drie weken bij jou thuis geleverd. sop-amsterdam.com

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws