doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Van jong tot ouder: de heerlijkste heren van nu!

Sommige mannen zijn als wijn, en worden beter met de jaren.
.
Idris Elba

Sommige mannen zijn als wijn, en worden beter met de jaren. Anderen moeten het meer van hun (eeuwige) jeugd hebben. Van jong tot ouder: de heerlijkste heren van nu!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Timothée Chalamet

Dit bericht bekijken op Instagram

David Michôd’s THE KING

Een bericht gedeeld door Timothée Chalamet (@tchalamet) op

Veel te jong voor ons, maar we herkennen kwaliteit als we het zien. Dromerige ogen, strakke kaaklijn, weelderige haardos. En dan – hoewel opgegroeid in Amerika – praat hij ook nog eens Frans. Zucht. Naast looks heeft Timothée een indrukwekkende cv met films als ‘Call me by your name’ en ‘Little women’. Een Oscar-nominatie is al binnen, nu die Oscar nog. We voorspellen vele groupies.

Harry Styles

Dit bericht bekijken op Instagram

Boston, Live On Tour.

Een bericht dat is gedeeld door @ harrystyles op

Noem Harry geen sekssymbool, want daar houdt de ex-‘One Direction’-zanger niet van. Harry is nog zoveel meer. Een aardige jongen bijvoorbeeld, die van het motto Treat People With Kindness (TPWK) zijn mantra maakte en overal waar hij optreedt lokale goede doelen steunt. Maar vooral trekt Harry bekijks met zijn – what’s in a name – style. Zelfs in een roze tutu ziet Harry er stoer en sexy uit. Oh nee, dat mochten we niet zeggen

Liam Hemsworth

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy Easter! Stay safe. Stay in bed.

Een bericht gedeeld door Liam Hemsworth (@liamhemsworth) op

Nooit leuk, een scheiding. Maar de definitieve breuk met Miley Cyrus, na negen jaar knipperlichten, heeft voor Liam heel goed uitgepakt. Eenmaal terug in zijn geboorteland Australië stortte de acteur zich niet van ellende op Ben & Jerry’s, maar op de gewichten. En qua spierballen komt hij inmiddels aardig in de buurt van zijn afgetrainde broer Chris. Een sixpack waar je u tegen zegt in combi met die blauwe kijkers, do we need to say more?

Scott Eastwood

Als de jongens mannen worden, dan toont zich hun schoonheid. Ons oog viel op deze old-Hollywood star quality. Een vleugje James Dean, maar vooral veel Eastwood. Als we afgaan op zijn vader, heeft Scott nog een lange carrière als knappe man voor zich. De oude Clint is nu – op zijn 90ste! – nog steeds een hele verschijning. Scott doet er alles aan om in shape te blijven. Daar heeft hij alle tijd voor, want zijn acteercarrière loopt niet zo lekker als die van zijn vader. Vinden wij helemaal niet erg, meer tijd voor ons.

David Beckham

Dit bericht bekijken op Instagram

Loving these summer days ☀️⁣ 📸 @brooklynbeckham

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham) op

Van voetballer tot stijlicoon, zakenman en beste ondergoedmodel ter wereld (aldus Tommy Hilfiger). David was de eerste sportman die bewust een merk werd. Slim, want met zulke voetbalskills en zo’n lijf en hoofd lagen niet alleen de vrouwen aan zijn voeten. Elk kapsel staat hem en hij komt weg met iedere outfit, zelfs een sarong (die daarna massaal uitverkocht raakte). Is er een minpuntje? Nou, misschien zijn obsessieve tic om spullen op kleur te sorten, zelfs flesjes in de koelkast. Maar dat zij hem vergeven.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Idris Elba

Mannen bereiken in hun fourties vaak een betere versie van zichzelf. Nou geldt dat niet voor Idris, hij was altijd al in optima forma. Onlangs kreeg hij de prestigieuze BAFTA-award, voor zijn acteerwerk en z’n inzet voor nieuw tv-talent. Wij weten zo nog wel wat redenen om de ‘Luther’- acteur te onderscheiden. Zijn dj-skills bijvoorbeeld (ook te zien in de serie ‘Turn up Charlie’), zijn super getrainde body, zijn kwaliteiten als vrolijke vader en zijn stuurmanskunsten in snelle race-auto’s. Niet voor niets wordt hij al jaren getipt als de nieuwe James Bond. Zou het nu dan eindelijk?

George Clooney

Een duidelijk gevalletje ‘lekkerder met de jaren’. Niet dat George een lelijk eendje was, maar we zouden onze hoofdjes niet omgedraaid hebben als we hem in de jaren 80 waren tegengekomen (iets met een mega bril en matje). De gedistingeerde look kwam met de grijze haren en een goede doktersrol wil altijd wel de hartjes sneller laten kloppen. Heartthrob George werd een feit in de 90s. En al is hij volgend jaar vijftiger af, voor een beschuitje mag hij ons nog altijd bellen.

Antonio Banderas

Dit bericht bekijken op Instagram

#Repost @bernardodoral ・・・ Now on sale at @amazon Limited edition of 30 numbered copies. Size: 50x70cm. Photograph of @antoniobanderasoficial taken exclusively for @elle_spain magazine. December 2013. The money will go to @fesbal_org (Spanish Federation of Food Banks). • • • Ya a la venta en @amazon Edición limitada de 30 copias numeradas. Tamaño: 50x70cm. Fotografía de @antoniobanderasoficial realizada en exclusiva para la revista @elle_spain . Diciembre 2013. Los beneficios irán destinados a @fesbal_org (Federación Española de Bancos de Alimentos). #ANTONIOBANDERAS #ELLESolidArty #ELLE4FOOD #CaixaBank #bernardodoral @caixabankexperience

Een bericht gedeeld door Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) op

Maak niet de fout om te denken dat het leven – en de looks – verflauwen na het pensioen. Het wemelt van de aantrekkelijke oldies. Nietwaar, Richard Gere, Denzel Washington en co? Maar naast George kiezen we voor Antonio. Fijn als gemaskerde held in ‘Zorro’, heerlijk Spaans accent en inclusief eigen wijndomaine. Wij snappen wel wat Melanie Griffith in hem zag. We snappen echter niet waarom ze hem ooit heeft laten gaan. Maar ach, her loss is our gain, nietwaar?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws