Kom in de kerststemming: Maak kans op een verwonderbox van Intratuin t.w.v. €150 (gesloten)

Om alvast in de kerststemming te komen delen we samen met Intratuin alle kersttrends en tips voor aankomende winter.

Deze kerst is alles uitbundig en geldt more is more. Het sleutelwoord? Verwondering!

Om alvast in de kerststemming te komen delen we samen met Intratuin alle kersttrends en tips voor aankomende winter. Want deze winter maak je thuis jouw eigen verwonderland, yay!

Welkom in Verwonderland!

Tover het plafond om tot een kerstballenhemel, creëer een groene kerstmuur of overlaad de eettafel met mos en houten figuren: de wauw-factor is key! Laat je verleiden door natuurlijke materialen zoals mos en asparagus, want van groen tussen de glitters, het velours en glimmende eyecatchers kun je nooit genoeg hebben. Mix en match de verschillende kersttrends – Snowy Xmas, Dark Island, Earthy Tones en Highway Motel – of blijf bij één van de stijlen. Het kan allemaal, zolang het maar verwondert.

Met de juiste groene basis, een goede dosis verwonderingsmateriaal (glitters, confetti, reuzeballen, figuurtjes) en een scheutje creativiteit maak jij deze kerst van je eigen thuis een instawaardig kersthuis. Hier volgen een paar tips die we van Intratuin kregen:

  1. Voor een uitbundige kersttafel kun je dit jaar kiezen voor véél kaarsen. Mix en match verschillende kaarsenhouders en gebruik kaarsen in verschillende kleuren en met verschillende hoogtes (zorgt voor een heerlijk speels effect!).
  2. Heb je het eigenlijk niet zo op naalden en wil je dit jaar wel eens wat anders dan een kerstboom? Wat dacht je van een flamboyant boeket met pluimen en droogbloemen… Daar kun je ook prima een paar mooie kerstballen- of hangers in kwijt.
  3. Ga je wel voor een boom, vervang het ijzeren ophanghaakje dan eens voor lint. Lint met pailletten, effen lint, of lint met een streepje. Ook hier geldt weer, gebruik verschillende lengtes voor een speels effect!

Winnen! Ben jij ondertussen al helemaal in de kerstsferen en kun je niet wachten om ook bij jou thuis een verwonderland te creëren, dan maken we je vast en zeker blij met het volgende nieuws: je kunt nu een verwonderbox t.w.v. €150 winnen! Vol met decoratiemateriaal voor een spetterende kerst. Vul in onderstaand formulier je gegevens in en maak kans!

Voor meer inspiratie kun je terecht op www.intratuin.nl/inspiratie

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Bron: Intratruin | Beeld: Louis Lemaire

Laatste nieuws