doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zien: dit is hoe de knappe zoon van Jude Law eruitziet

Blijkbaar gaan de talenten van Jude Law verder dan alleen acteren. Check in het artikel maar eens hoe zijn 23-jarige zoon eruitziet!
.
jude law

Van kinderen én exen heeft Jude Law er een hele hoop. Hij kreeg vijf kids bij drie vrouwen en ook zijn huidige vriendin Philippa Coan is zwanger.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

In de tien jaar dat hij samen was met actrice Sadie Frost, kreeg hij er drie van haar: zoons Rafferty en Rudy en een dochter met de naam Iris. Later kreeg hij een relatie met Sienna Miller. Toen dat even wat minder lekker liep, kreeg hij in 2009 een dochter met Samantha Burke. Beide relaties werden niks, maar toen verloor Jude zijn hart aan singer-songwriter Catherine Harding. Ook zij zette een dochter van Jude op de wereld. Maar goed, aangezien we hierboven al verklapten dat kind nummer zes van vrouw nummer vier onderweg is, kun je wel raden hoe die relatie eindigde.

23-jarige zoon

Volg je het allemaal nog? Geeft ook niks, want we focussen ons nu even volledig op de oudste zoon van Jude: Rafferty. Hij is namelijk inmiddels 23 en hij lijkt exact op zijn vader. Zeg dat overigens maar niet tegen hem, want Rafferty wil zelf liever herkend worden vanwege zijn harde werk en talent, niet vanwege zijn achternaam. Zo liet hij onlangs weten in een interview met Wonderland Magazine.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Man van vele talenten

Wat ‘ie dan doet? Model zijn voor Valentino, bijvoorbeeld. Acteren. Hij speelt de hoofdrol van Oliver in de film Twist, die dit jaar verschijnt. En die film gaat, hoe raad je het, over Oliver Twist. In de film speelt hij samen met onder andere zangeres Rita Ora. Zingen doet ‘ie zelf trouwens ook in zijn band Outer Stella Overdrive. Maar goed, wat je natuurlijk wilt weten is hoe die knappe jonge Law er dan uitziet. Nou zo:

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws