Dit is waarom het belangrijk is om crèmes te gebruiken

Waarom is het eigenlijk zo belangrijk om te blijven smeren?

Beautygeheimen worden vaak van generatie op generatie doorgegeven. Toch blijkt uit onderzoek dat de jongere generatie niet meer zoveel smeert als vroeger.

Hoewel het zó belangrijk is om te blijven smeren (het gaat onder andere huidveroudering tegen), blijkt dat 66% van de Nederlanders geen dagelijkse bodyproducten meer gebruikt. Say what?! Je smeert je huid en gezicht niet alleen in om huidveroudering tegen te gaan, maar ook om de vochtbalans van je huid op peil te houden, je velletje een gezonde gloed te geven en het stevig te hydrateren met een fris, stralend en voedend eindresultaat. Dit wil iedereen toch? Tip: smeren, smeren en nog eens smeren.

Neem bijvoorbeeld het oude maar o zo vertrouwde Blauwe Blik van NIVEA. Die wil je gewoon blijven smeren op je huidje, want hydratatie is het toverwoord. Het ‘Blauwe Blik’ is geschikt voor de huid die een milde tot rijke hydratatie nodig heeft. Zeker voor de aankomende winter is dit een must om je body in goede staat te houden. Zelfs de gevoelige huidtypen kunnen de crème aan.

Tal van doeleinden

Het handige aan een all purpose crème, zoals het ‘Blauwe Blik’, is dat je maar één product nodig hebt. Het werkt namelijk onder andere ook als handcrème, voetencrème of als nachtmasker. Lekker handig dus. Ook is de crème te gebruiken voor de schramme huid na het sporten of als rijke moisturizer dans la peau. Je kunt het je zo gek niet bedenken, de crème van NIVEA is werkelijk voor álles te gebruiken.

Bron: NIVEA | Beeld: iStock

Laatste nieuws