doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Welkom herfst! Dit kun je doen voor de ’perfecte' skincare routine

Hoe weet je of producten doen wat ze beloven?

Dé plek waar je 100% eerlijke reviews over alle beauty producten en merken ter wereld kan vinden.
.
We Are Eves platform

Hoe ontdek jij nou welke producten echt doen wat ze beloven? Hoe bespaar je geld?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Het wordt dé Trip Advisor in de beauty industrie genoemd, We Are Eves. En het is dé plek voor echte plaatjes en eerlijke praatjes en waar eerlijke reviews over verzorgings- en make-upproducten worden gedeeld. Schroom niet als het jou óók veel moeite en tijd kost om het juiste cosmeticaproduct te vinden.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen gemiddeld 5 producten kopen voordat ze het juiste vinden. Dat is zonde van de tijd én het geld. We Are Eves is daarom een sustainable oplossing en voorkomt een hoop ‘waste’. En 90% van de consumenten zegt dat de website hun aankoop beslissingen beïnvloed.

Merken zoeken naar nieuwe manieren om online met hun doelgroep in contact te komen en een productbeleving over te brengen. Reviews van en voor oriënterende consumenten spelen daarbij een enorm grote rol. "De waardevolle data die We Are Eves rijk is, maakt van We Are Eves een bedrijf met know-how van de beauty- én consumentenmarkt. We Are Eves helpt merken om potentiële klanten te overtuigen met betrouwbare reviews.", aldus oprichtster Esther Leloux. Ontdek nieuwe producten die echt goed voor je zijn. Meer info vind je op weareeves.com

We Are Eves organiseert nu voor het eerst de We Are Eves Honest Choices Awards voor de beauty industrie. Wat vinden Nederlanders nu echt de beste beauty producten? Kortom, power to the people. Op 22 november a.s. maakt We Are Eves de winnaars van de verschillende prijscategorieën bekend. Tot die tijd kan heel Nederland een stem uitbrengen middels een review op We Are Eves.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws