doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Vitamine voor mooie, lange, gezonde & jaloersmakende lokken!

Want wie wil er niet langer, sterker en mooier haar?
.
Vitamine voor je haar

Een snoepje voor jaloersmakende lokken? Willen we álles over weten.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Een snelle blik op Instagram of een kijkje bij de beautyproducten in de drogist is alles wat je nodig hebt om door te hebben dat haargroei vitamines absoluut The Bom zijn op het moment. Want wie wil er niet langer, sterker en mooier haar? Wij tippen HairLust.

Scandinavisch haargeheim

HairLust is een Deens merk dat zich inzet om natuurlijke schoonheid te verbeteren en te behouden. Door zich te concentreren op het maken van natuurlijke producten voor zowel innerlijke als uiterlijke haarverzorging, gaan ze de strijd aan met taboes zoals dun haar en haaruitval.

Alle voordelen op een rijtje

  • HairLust is ontwikkeld om de mentale, fysieke en sociale boost te geven die nodig is om het taboe rond haarverlies en producten die haaruitval voorkomen te doorbreken
  • Natuurlijke voedingssupplementen
  • Focus op interne én externe haarverzorging
  • Een erkend product voor (en door) schoonheidsprofessionals, klanten en andere sceptici
  • Betaalbare prijzen

Gezond haar begint van binnenuit! Hair Growth Formula Gummies zitten vol met alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt om een optimale haargroei te ondersteunen, waaronder silica van bamboe-extract, biotine, foliumzuur, vitamine C en zink. Dit alles zonder in te boeten aan smaak! Deze gummies zijn ideaal voor iedereen die zijn haar van binnenuit wil voeden. Doordat de gummies zo lekker zijn, zul je ze niet snel vergeten te gebruiken. Bovendien zijn ze vegan, gemaakt zonder gelatine en vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen! Een potje bevat 90 gummies, wat overeenkomt met een voorraad van één maand. Wil jij ook jaloersmakend haar waar je u tegen zegt? Je koopt een potje voor €32,95.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws