doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Hierom mogen William en Kate geen handtekeningen uitdelen

Je hoeft dus niet te rekenen op een krabbeltje op je ansichtkaart.
.
kate william

De leden van de koninklijke familie moeten zich aan hele waslijsten met regels houden. Zo mogen ze bepaald voedsel niet eten en zullen we Kate nooit zien rondlopen met een make-up look à la NikkieTutorials.

En hoewel de nieuwe generatie royals steeds vaker de grenzen van al deze regels opzoekt, is er toch iets wat ook William en Kate absoluut niet mogen. Cadeautjes aannemen van fans bijvoorbeeld, maar ook het uitdelen van handtekeningen is not done.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Enkele uitzondering

Dit heeft niets te maken met sterallures, maar alles met de veiligheid van de royals. De specifieke reden dat er geen handtekeningen uitgedeeld mogen worden, is om vervalsing tegen te gaan.

Overigens is er een mooie anekdote over prins Charles, die deze regel één keer heeft overtreden. Dit vond plaats tijdens een bezoek aan een kleine plaats in Cornwall. Daar ontmoette hij een stel dat door overstromingen z'n huis en alle bezittingen was kwijtgeraakt. Toen het stel tijdens het afscheid nemen vroeg om een handtekening voor hun zoon, zette Charles zijn beveiligers voor het blok door om een stuk papier en een pen te vragen.

CHARLEY 2010

Vervolgens tekende hij het papiertje met: ‘CHARLEY 2010’. Wat een lief gebaar… Tijdens alle andere gelegenheden is Charles’ reactie overigens altijd hetzelfde als hij om zijn handtekening gevraagd wordt: ‘Sorry, ze staan me niet toe dat te doen.’ Tja, hij is in ieder geval eerlijk.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws