Ga voor ontspanning: Neem een gezichtsbehandeling in luxe beauty boutique

Een oase van rust, midden in de stad.

Dr. Hauschka opent pop-up beauty boutique in Pulitzer Amsterdam.

Het 100% natuurlijke cosmeticamerk Dr. Hauschka en vijfsterrenhotel Pulitzer Amsterdam hebben de handen ineengeslagen en openen samen een pop-up beauty boutique in een kamer van het Amsterdamse hotel. De samenwerking met het iconische Dr. Hauschka maakt de plek om even te pauzeren compleet met een hotelkamer die is omgetoverd tot een ontspannen beauty boutique.

De holistische benadering van Dr. Hauschka zorgt ervoor dat niet alleen je huid en uiterlijke schoonheid opknapt, maar ook je innerlijke wereld goed verzorgd wordt. De gecertificeerde Dr. Hauschka therapeuten verzorgen de huid met 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten die volledig worden afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Het uitgebreide treatment menu bestaat uit vier gezichtsbehandelingen, een lichaamsbehandeling en een voetbehandeling. Als je 't ons vraagt: goddelijk! Willen we meteen heen.

  • Klassieke gezichtsbehandeling ontwikkeld door (co-founder) Elisabeth Sigmund: Een totaalbelevering, voor een prachtige huid, diepe ontspanning. 120 min – € 150
  • Reinigende gezichtsbehandeling: Voor een stralende, diep gereinigde huid. Je huid haalt opgelucht adem. 75 min – € 95
  • Verstevigende gezichtsbehandeling: Voor een tijdloos mooie en gladde huid. 135 min – € 175
  • Gezichtsbehandeling ‘Tijd voor mezelf’: Gun jezelf pure verwennerij en laad weer helemaal op. 60 min – € 75
  • Lichaamspacking met verzorgende oliën: Een heerlijke time-out, verzorgend, verwarmend en versterkend. 90 min – € 115
  • Vitaliserende voetbehandeling: Ontspant je voeten, verwent je huid, verzorgt jou. 40 min – € 50

De pop-up beauty boutique is geopend van woensdag tot en met zondag, van 10.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag is er de mogelijkheid voor een avondbehandeling tot 22.00 uur. De pop-up beauty boutique is tot ten minste eind februari 2021 geopend. Reserveren kan via deze link.

Bron: Pulitzer | Beeld: Pulitzer x Dr Hauschka

Laatste nieuws