doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Gala o'clock: 12X Wegzwijmelen bij de mooiste jurken

De 9 mooiste plaatjes van royals op de rode loper

Oh ja, bij twijfel gaan wij altijd voor glamour.
.
koningin Maxima - rode loper artikel 9x

Hoewel een avondje op de rode loper voor de royals uit blijft, kunnen we ons prima vermaken met wat oude kiekjes. Onze favoriete rode loper momenten op een rij.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Oh ja, bij twijfel gaan wij altijd voor glamour.

Hertogin Kate

De uitreiking van de BAFTA's, de Britse filmprijzen, is een van de weinige echte glamourmomenten in de royal agenda van de hertogin van Cambridge, dus er komt altijd wel royal couture aan te pas. Gehuld in een showstopper van Alexander McQueen.

Koningin Máxima

Voor de Zweedse bruiloft op 13 juni van prins Carl Philip en Sofia Hellqvist werd een Jan Taminiau gelucht, ditmaal aangevuld met de robijnen Mellerio tiara.

Voor de contraprestatie in het Teatro Nacional Dona Maria II rukte Máxima uit in deze Taminiau-topper met een knipoog naar de Nederlandse vlag en hun gezamenlijke succesnummer: het postzakjasje. Zo glam is een kaftan nog nooit geweest.

Koningin Máxima in vol ornaat op de stoep van het Paleis op de Dam, op weg naar het galadiner voor het corps diplomatique.

Ter ere van de 50ste verjaardag van manlief trok Máx een Jan Taminiau uit de kast. Het betreft een zeer koninklijk ontwerp, met rijke borduursels en veel gouddraad. Toch leuk dat ze niet heeft beknibbeld op het 'burgerdiner'.

Hertogin Meghan

De Royal Variety Performance is een van de favoriete events van de Windsors en werd in 2018 door Meghan & Harry bijgewoond. Op bovenstaand filmpje: zwanger en op hoge hakken soepel door de knieën gaan voor een bloemenmeisje, dat is ronduit knap.

Bump Sussex werd goed verpakt in glitter. Pailletten for the win!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Koningin Letizia

Koningin Letizia haar baljurk lijkt wel rechtstreeks uit een scene van het Zwanenmeer.

Prinses Mary

Eentje uit het jaar 2014 van het kroonpaar van Denemarken op de rode loper.

Kroonprins Frederik weet maar al te goed dat hij een parel van een vrouw in handen heeft en dat hij eigenlijk haar mascotte is op glamourmomenten zoals deze, en dan zit er maar één ding op: Show Them What You Got. Lief!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws