doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Glamour Weekendtips van de Redactie

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk).
.
Weekendtips 2021 januari

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk). Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Natuurlijke boosters

Rituals breidt uit, en hoe?! Ze introduceren de lijn The Ritual of Namaste met geavanceerde gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten die de natuurlijke schoonheid van de huid respecteren. Hierbij maken we kennis met vijf lichte maar zeer geconcentreerde Natural Boosters die snel opgenomen worden en de huid dieper rehydrateren dan ooit tevoren; ze helpen je huid voller te ogen en te revitaliseren. Zeg hallo tegen een gezonde uitstraling. Je shopt de boosters via rituals.com voor €19,90.

Wij willen wijn!

Wijn die zeker weten goed smaakt, zonder dat ’t te veel moeite of geld kost: dat wilde ondernemer Flip Harmsma familie en vrienden bieden. Dus richtte hij Vinobox op, een persoonlijk en flexibel wijnabonnement. Aan de hand van jouw smaak en het aantal flessen dat je wilt ontvangen, krijg je elke maand een box met wijn waar je blij van wordt. Ook leuk om cadeau te doen aan iemand die alles al heeft! vinobox.nl

Gemaakt voor champagne

We zijn dol op de zwierige ‘Reneta’-cocktailjurken van Josh V. Leuk voor een nieuwjaarsparty op kantoor (kom maar door met dat vaccin!), of een feestje thuis in intiemere setting. €179,99 joshv.com (psst: de jurk is as we speak in de sale!)

Laatste nieuws