doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Glamour Weekendtips van de Redactie

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk).
.
Weekendtips

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk). Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Happy Juicing!

Een samenwerking om blij van te worden! De Amsterdamse sapbar, JuiceBrothers, en The Coucou Club slaan de handen ineen en dát brengt verrassende smaken met zich mee. Zo komen zij met een nieuwe juice, de Skin Sister. Vanuit de gedachte dat huidverbetering van binnenuit begint is de juice zo ontwikkeld dat de ingrediënten (voornamelijk krachtige antioxidanten) zijn geselecteerd op hun ondersteunend vermogen voor de huideigen processen. Zo is het flesje rijkelijk gevuld met ananas, gember, peer, brandnetel en nog meer vitamientjes. Een flesje waar jij (en je lichaam) blij van worden dus! Je bestelt het gezonde sapje via deze link.

Stijlvol ingepakt

Of je nu gezellig binnen wilt blijven of een wandeling wilt maken in de frisse buitenlucht, deze oversized kimono van Anna + Nina is een fijne toevoeging aan je outfit. Je scoort 'm voor €109,95 (psst: hij is nu in de sale). Is groen niet helemaal je kleur? Niet getreurd: een rode variant is ook aanwezig. Via deze link shop je het item.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Logeerpartijtje in eigen land

Mocht je eens een nachtje in hartje Hoorn willen logeren, dan tippen wij het boutiquehotel Ysbrantsz. Het logement bevindt zich in een prachtig monumentaal pand met uitzicht op het historische plein de Roode Steen. Op een steenworp afstand van het IJsselmeer en Hoorns mooiste bezienswaardigheden. Of er nu wordt gekozen voor een luxe kamer met bad en uitzicht op het plein of de kamer met het hoge plafond, mooie houten balken en regendouche, alle hotelkamers hebben hun eigen karakteristieke details en inrichting. Iemand een coronaproof weekendje weg in eigen land? Klik hier voor meer informatie.

Gezonde voornemens voor je kleintje

Onderneemster Mariëlle Smit merkte toen ze moeder werd dat je je wel kunt voornemen om altijd een vers hapje voor je kindje te kunnen bereiden (of klaar te hebben liggen), maar in de praktijk bleek dit lastiger. Grijpen naar een kant-en-klaar potje dat vol conserveringsmiddelen zit was de makkelijkste keuze, maar Mariëlle vond dat dat anders moest kunnen. Dat is gelukt, want na maandenlang ontwikkelen is daar Mama Deli, de vriesverse maaltijd voor jouw kindje. Vriesvers, betaalbaar, in abonnementsvorm te krijgen en vanaf 19 januari te verkrijgen. Meer informatie vind je hier.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws