doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Meghan Markle's vader doet opvallende uitspraken over dé gelekte brief in rechtzaak

'Jaloers' boek van halfzus Samantha Markle laat Meghan koud

En dat terwijl de hertogin van Sussex daarin niet bepaald goed uit de verf komt.
.
Meghan Markle

In haar boek The Diary of Princess Pushy's Sister klapt Samantha Markle uit de school over haar halfzus Meghan. De hertogin van Sussex schijnt zich er weinig van aan te trekken, en dat is misschien maar goed ook...

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Vervreemde zus

Hoewel ze dezelfde vader delen, is de band tussen Meghan en de 17-jaar oudere Samantha zacht gezegd bekoeld. Toch heeft Samantha nog genoeg te vertellen over haar halfzus om er een boek aan te wijden. Het boek begint met een aantal warme jeugdherinneringen, maar de schrijfster gaat er ook op in hoe de familie uit elkaar is gevallen. Daarbij komt de hertogin van Sussex met beschrijvingen als 'gemeen' en 'manipulatief' er niet bepaald goed vanaf. Volgens lezers zit het boek vol wrok, jaloezie en biedt het weinig hoop tot verzoening. Van je familie moet je het hebben, again.

Eigen boek

Een vriend van Meghan vertelt aan Vanity Fair dat de hertogin niet van plan is om het boek zelf open te slaan. "Ze is er nauwelijks mee bezig," vertelt de bron. "Meghan heeft Samantha al jaren niet gezien, dus ze maakt zich geen zorgen over het boek. Meghan kent haar halfzus nauwelijks."

Wel zou het zomaar kunnen dat Meghan vroeg of laat haar kant van het verhaal laat horen. Volgens de vriend liggen er 'meerdere serieuze boekendeals' op tafel. Naast de podcast en het productiebedrijf die ze samen met prins Harry aan het opzetten is, kunnen we wellicht dus nog meer creatieve uitlatingen van de hertogin verwachten.

Samantha zelf klimt ook weer in de pen: er staan namelijk nog twee delen van The Diary op de planning. Momenteel ligt het eerste boek alleen nog in de Amerikaanse boekhandels, maar het verhaal krijgt hoe dan ook nog een staartje.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws