doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zijn Marco Borsato en Leontine weer samen?

Toen Marco en Leontine begin vorig jaar bekendmaakten te gaan scheiden, sloeg dit nieuws in als een bom.
Marco Borsato weer terug bij Leontine?

Marco Borsato en Leontine Ruiters houden de gemoederen flink bezig.

Afgelopen weekend gaf de hitzanger een openhartig interview aan Linda de Mol voor een speciale editie van Linda’s Wintermaand. Hierin vertelde hij alles over zijn scheiding met Leontine. Nu lijkt het alsof de twee toch weer samen zijn, zo meldt weekblad Weekend.

Scheiding

Toen Marco en Leontine begin vorig jaar bekendmaakten te gaan scheiden, sloeg dit nieuws in als een bom. De twee waren bijna 22 jaar getrouwd en leken lange tijd dolgelukkig samen. Het huwelijk had zeker zijn ups, maar ook flink wat downs. Zo kwam aan het licht dat Marco meerdere keren vreemd was gegaan, onder andere met pianiste Iris Hond. Afgelopen zaterdag trok de hitzanger naar eigen zeggen het boetekleed aan in een interview met Linda de Mol. Hierin maakte hij duidelijk dat zijn hart maar aan één vrouw toebehoort: aan Leontine. “Ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn eigen vrouw, al 24 jaar”, zei Marco.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Weer bij elkaar

Het lijkt er nu op dat Marco’s interview met Linda zijn relatie met Leontine heeft gelijmd. De twee hebben het interview namelijk samen bekeken bij Marco op de bank, zo meldt weekblad Weekend. En dat was blijkbaar heel gezellig, want Leontine schijnt pas de volgende ochtend te zijn vertrokken. Al moeten we natuurlijk niet vergeten dat we nog steeds met een avondklok te maken hebben. Maar dat is niet het enige, want volgens RTL Boulevard hebben de twee een vakantie geboekt om er samen lekker tussenuit te gaan.

Belang van de kinderen

Het management van Leontine laat het volgende weten aan RTL Boulevard: “Marco en Leontine hebben drie kinderen. In het belang van de kinderen zijn er momenten dat ze elkaar zien.” Geen bevestiging van het nieuws dus, maar ook niet gelijk een ontkenning. Marco’s manager is daarentegen wat stelliger en meldt dat het nieuws “absolute onzin” is.

Laatste nieuws