Deze prachtige collectie (en boodschap) van PrimaDonna wil je even bekijken!

Wat mooie lingerie doet voor je zelfvertrouwen.

Wat mooie lingerie doet voor je zelfvertrouwen. En daar is Beau Monde het totally mee eens.

Lingeriemerk PrimaDonna heeft actrice Barbara Sloesen weten te strikken als stralende paspop in hun vrolijke en sexy lingeriesetjes. “In perfect passende, mooie lingerie voelt ze zich zo trots en vrouwelijk, dat ze straalt voor de lens van PrimaDonna. Midden in de natuur van de Vinkeveense Plassen komt ze tot rust, in gezelschap of – zoals nu in coronatijden – alleen. Een prachtige plek voor een fotoshoot én een gesprek over body, grotere borsten en wat lingerie doet voor je zelfvertrouwen.”

Inspirerende verhalen van en over vrouwen

Op het platform #WeArePrimaDonna zetten we graag vrouwen in de kijker die ons inspireren. Vrouwen die stevig in hun schoenen staan en op een open, ongedwongen manier vertellen over hun lichaam en hun grotere boezem. Met hun verhalen brengen we een ode aan vrouwen én aan de lingerie die hen zelfvertrouwen en een goed gevoel geeft. Want vrouwen empoweren met mooie lingerie en inspirerende verhalen is al 150 jaar de missie van PrimaDonna.

Wandelen en de natuur opzoeken, voor Barbara Sloesen – bekend van onder andere 'Alles is zoals het zou moeten zijn' en 'Zwaar verliefd! 2' – is het nu meer dan ooit dé manier om de batterijen op te laden. In de natuur komt ze helemaal tot rust, in gezelschap of – zoals nu in coronatijden – alleen. Of toch bijna alleen, want PrimaDonna ging mee voor een fotoshoot en een gesprek over body, grotere borsten en wat mooie lingerie doet voor je zelfvertrouwen, op en naast de filmset. “Als vrouw met een vollere borst dacht ik vroeger soms dat ik mijn boezem wat moest camoufleren. Intussen ben ik daarin geëvolueerd en ervan overtuigd dat het iets is om trots op te zijn, wat gezien mag worden. Als ik een goede bh draag die mooi zit en goed ondersteunt, voel ik me veel comfortabeler en veel zelfverzekerder. Dan denk ik: 'Dit is gewoon wat het is. Take it or leave it. Ik ben blij met m'n lichaam en dat is het belangrijkste'”, vertelt Barbara.

Wat mooie lingerie doet voor je zelfvertrouwen

Het is PrimaDonna's missie om vrouwen met een grotere cupmaat gelukkig te maken met mooie lingerie die heerlijk zit. De designers van PrimaDonna verleggen elk seizoen hun technische en creatieve grenzen om de lingerietrends te vertalen naar draagbare lingerie voor vrouwen met een grotere cupmaat. Trendkleuren? Check! Prachtige kant, speelse prints, sexy bralettes, flatterende snitten? Check check dubbelcheck! Vrouwen met een grotere cup kunnen zich zonder enige twijfel laten verleiden door de nieuwe collecties, want altijd kunnen ze rekenen op PrimaDonna's ongeëvenaarde pasvorm en ondersteuning.

DEZE MAIL&WIN IS INMIDDELS GESLOTEN! Beau Monde staat helemaal achter de boodschap van PrimaDonna en heeft leuk nieuws! Want wil jij nou ook dit zelfverzekerdheidsgevoel krijgen? In samenwerking met het lingeriemerk mogen we 5x een waardevoucher ter waarde van €125 weggeven. Hoe? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en maak kans!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Bron: PrimaDonna

Laatste nieuws